Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Aktív témák
-
patex1983
őstag
Üdv!
Hétvégén jártam a debreceni Fórum Media Markt-jában és találtam egy külön Sennheiser pultot, ahol lehetett hallgatni több, különböző fejhallgatót, többféle, stílusú sample-val.
Az alábbiakat hallgattam meg:
- Sennheiser HD 438
- Sennheiser HD 518
- Sennheiser HD 558A kérdésem az lenne, hogy járt-e ott valaki mostanság és hallgatta-e az ott lévő füleseket?
Kíváncsi lennék, hogy milyen forrásról hajtják őket, ugyanis nekem egyiknek sem tetszett a hangja, mindezt úgy, hogy jelenleg még csak egy 5ezer Ft-os Thomson fülesem van. Kicsit meg is lepődtem, hogy egy 45ezer Ft-os HD 558-nak a hangzása sehol sincs...Azt vártam majd, hogy felrakom és hasra esek az élménytől, de nem így lett
(a többiről meg ne is beszéljünk...)
Szóval, aki járt ott (vagy más MM-ban) és hallgatta az ott lévő füleseket és van/volt tapasztalata normál körülmények között is meghallgatni valamely modellt, az nyugtasson meg, hogy csak az MM-ben csesztek el valamit és sokkal szebben szólnak ezek a Sennheiserek.
Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest