- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Szvsz még a 60k-s fülesen is felesleges kábelt cserélni. Amennyiért olyan kábelt lehetne kapni, ami érezhető változást eredményez, azt az összeget hozzácsapva a füles árához, új fülessel sokkal nagyobb változást érsz el. Csak a csúcskategóriánál (pl a tegnap tárgyalt K1000) érdemes füleskábelt cserélni, amikor bármennyit is költesz a füles tuningjára, nem kaphatnál érte jobb fülest (hiszen nincs, leszámítva a hitvitákat).
Az acéldrótos eljárást az AKG a K701-en is használja, az számottevő hangminőségromlást nem okoz. Ezt úgy tesztelheted, hogy felteszed a fejedre a fülest, majd felteszed fordítva is (jobb-bal csere). Így egyszer az egyik füledbe szól a "rombolt" hang, másodszor a másikba. Hallasz-e különbséget?
A párna sem a hangminőség javítására kell, hanem mert kényelmesebb. Mellesleg SZVSZ nem olyan jól szól vele, de ennyit megér a kényelem. A régi és új kábel között ennek a különbségnek a töredéke sincs, és kényelemben jobb az egyoldalas, mint a kétoldalas. Ha a hangminőség rovására költesz a kényelemért, akkor minek költesz egy marginális javulásért a kényelem ellen.
-
Nertpaelg
tag
Arra céloztam, hogy egy kábelcsere hatása mindig marginális, ha egyáltalán van. Mivel itt ez a beruházás azonos nagyságrendű, mint maga a fejhallgató ára, nem tűnik túl gazdaságosnak. 8K-s fejhallgató esetén ráadásul nagyon hamar a driver lesz a szűk keresztmetszet; tuti, hogy nincs ott sok kihasználatlan erőforrás. Persze mindenki döntse el maga, mi éri meg neki és mi nem, akár még később más fejesre is rá lehet oktrojálni azt a kábelt.
-
dudika10
veterán
-
bigmasterg
addikt
Igen, van az is. (Plusz egy Sennheiser hd650 és egy Superlux hd668B).
Mindenkinek:
Egy 'új' AKG K1000 mennyit érhet?
Mint kiderült, szegről-végről ismerősnek van egy raktáron beragadt.A "hogyan kell hajtani" témára majd még rákeresek, de nem veszem sértésnek, ha ad valaki ír róla valamit.
-
Dave™
nagyúr
Megeszi a gépet? Az kemény lehet. Én inkább nem is fárasztom magam a skinekkel, amit találok az úgysem jó az általam használt verzióhoz, általában meddő próbálkozás. Megszoktam, hogy ilyen egyszerű, úgysem nézegetem, vagy billentyűvel, vagy a tálcáról váltok tracket.
schawo: ha valami nem tetszik, megoldom
-
-
Shufny
őstag
Szóval csak határozottan jobb, de ár/érték arányban nem biztos ?
Hogy segítsek is valamit a kérdezőnek (bár úgy látom már döntött). A HD668B nagy valószínűséggel lényegesen jobb a Sennheiser HD448 -nál. Viszont bizonyos tulajdonságaik nagyon egyén függőek, hogy mennyire zavaróak/tetszetősek.
Mint itt nagyon jól látszik, ahogy Dave pl teljesen bele van buzulva a Superlux hangjába. Baluka meg az egy napos hallgatózás után is a HD555 -jét preferálja. Zinho pedig ellenkezőleg (gondolom nagyon sokkal többet ő sem használta a Sennheisert). Én a régi K81 -emmel szemben vagyok elfogult, de belátom, hogy több területen erősen kikap a tajvanitól. Így összességében rosszabb annál.
Nem hiszem, hogy megbánnád a HD668B vásárlását, de nem lehet teljesen kizárni, hogy Sennheiser hangja jobban tetszene. (mellesleg, miután hozzászoksz a hangjához, én már nem látnék erre semmi esélyt.)
-
Dave™
nagyúr
mégis ki merem jelenteni, hogy határozottabban jobb a Superlux, abszolút értékben is, ár/érték arányban meg főleg
Én is így gondolom, de ettől még baluka26 természetesen nyugodtan nem érthet egyet
Éppen ezért célszerű odaírni, hogy számomra
Az ár/érték aránnyal nem nagyon lehet vitatkozni, hiszen kevesebb mint a felébe kerül (41% körül). Esetleg ha hozzáveszünk olyan paramétereket, mint kényelem, márkanév stb. de hangját tekintve ár/értékben egészen biztosan jobb választás a HD668B. Hogy abszolút értékben jobb-e, az meg preferenciakérdés, ahogyan korábban is felmerült. Meleg tónusú nyitott kontra színezetlen félig nyitott. Az, hogy schawo tesztje alapján jobb a K242 HD-nál (hangra koncentrálva), meg több külföldi összehasonlítás alapján is ott van a K240 szintjén elég sokat elmond róla.
-
sebi77
csendes tag
Félreértettétek amit írtam, nem tettem senkinek szemrehányást, legfeljebb magamnak. Láttam magamon kívül is itt embereket akik hetekig tépelődtek hogy 11e-rt megvegyenek-e valamit vagy inkább rendeljék meg külföldről 9e-ért. Nyilván nem lehet ezt az időt órabérbe számolni, de ha helyette értelmesen szórakozol már az is messze túlszárnyalja az árkülönbözetet.
-
Dave™
nagyúr
Én mernék rá fogadni, hogy csúnyán elveri a Superlux, pont ez a fő erénye. A headfonia-s cikkben a szerző az AD700-hoz hasonlítja, és bár ő jobban favorizálja (részletesebbnek tartja a magas tartományt), van olyan vélemény is, ami meg a K701-el szemben a HD668B-t preferálja. LINK
Persze szubjektív a dolog, de szerintem azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy az M30 messze nem ez a kategória. Egyre elfogultabb vagyok, ahogy egyre több zenével hallgatom meg, ami jól van lekeverve/masterelve, az hihetetlen élményt nyújt. Számomra tökéletes
-
rauschie
senior tag
Először igény legyen, aztán meglátjuk, mennyien vagyunk, mekkora hely kell. Többnyire azért a DAC-ok, erősítők is hordozható méretűek fülesekhez, tehát akinek van notebookja, az szolgálhat forrásként. Én pl. tudok hozni HD555-öt, HD580-at, esetleg kölcsönbe K142-t meg egy carat UD-1-et. (px200 esetleg, ha az fejhallgatónak minősül
) Cd lejátszóm/komolyabb erősítőm viszont egyáltalán nincs. Igazából össze kellene jönni egy hétvégi délutánra, aki jönne az megírja mit tud hozni, aztán ezzel párhuzamosan mehet egy kívánságlista, ki mit szeretne hallani. Ha jelzik itt páran, hogy érdekelné őket, akkor nyitok neki egy topikot és meglátjuk a többit.
Király utcába elképzelhető, hogy tudok szerezni egy lepukkant 300m^2 műtermet egy napra, szóval ha komfort nem is, de hely az lenne.
-
Dave™
nagyúr
Szerintem továbbra is átbaszás annyiért árulni. A Sennheiser is meg az AKG is elég sokat költ fejlesztésre, ez egészen biztos, de ezek az árak messze nem indokoltak. Egyszerűen le van fedve a teljes piac, 4-től 300 ezerig tudsz venni fejhallgatót (tudom, van feljebb is máshol). Ezzel szemben itt van a Superlux, aki biztosan ellesett ezt-azt a nagyoktól (gondolom a nagyok is szoktak egymástól), na de abban is biztos vagyok, hogy nekik is van benne fejlesztésük. És a legjobb fejhallgatójukat - ami mondjuk partiban van a nagyok középkategóriájával - 30 € végfelhasználói áron adják. Hát mi a vicces, ha nem ez
Én nem hallgattam sokat a HD 555-öt, de kérdés nélkül a HD668B-t tartom a jobbnak. Egyedül kényelemben jobb a Sennheiser, meg nagyobb a tere, bár ezt a Superlux hangjához képest nem érzem előnynek, mert itt meg szélesebb a soundstage, jobban elkülöníthetőek a hangszerek, tisztább, részletesebb, és nem színez. Nem is olyan meleg, de ezt én egyáltalán nem érzem hátránynak. Egyszerűen öröm hallgatni. Az elején tényleg kicsit sok volt a magas, bár mp3 lejátszóról nem volt ennyire feltűnő, a Prodigyvel igen.
Zinho, Te milyennek találod a HD 555-höz képest?
szerk: egyébként 200-300 órát írnak a teljes bejáratásra. Saccra én még 50 alatt vagyok szerintem, éjszaka nem járatom, nem érzem szükségét (bezzeg a HD 485 mennyit ment éjszaka
)
Schawo, te mikor veszed már át? Egy egész armadányi AKG-val tudod összehasonlítani, erre mindenki kíváncsi
-
Dave™
nagyúr
Megvolt, sikerült, én is köszönöm balukának a segítséget. Ugye lehet állítani a rendszerből is a hangerőt, és csak én bénázom? Mert nekem csak az ESI control panel alól állítja, winen belül ha állítom semmi sem változik. Ez azért nem jó így, billentyűzetről szoktam mindig kezelni.
-
nyunyu
félisten
Paypalt electron kártyákkal is be lehet regelni - valaki mondta itt korábban - nem is kell hozzá dombornyomott
Bankfuggo.
OTP nem nyomja ra az Electron kartyai hatuljara az online fizeteshez szukseges 3 jegyu kodot, naluk az csak a "rendes" VISA-khoz jar, mig az Erste az Electron-okra is ranyomja...
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
-
Ja, majd 50 körül próbálják eladni, több, de inkább kevesebb sikerrel.
@(#12382) baluka26:
Nálunk valószínűleg nincs rendes importőre az Audio Technikának, ennek köszönhetően eszement árakon kínálgatják.
A HD555 100 USD-ért az annyi, mint nálunk ÁFA nélkül. Az ÁFÁt sosem szabad elfelejteni. Az amcsi árak mindig ÁFA nélkül értendők, de sok államban utólagos bevallásos, vagy pedig értékesítéskor felszámított ÁFA van. Igaz jellemzően jóval alacsonyabb (2-8%), mint az EU-ban megszokott (14-25%)
-
Dave™
nagyúr
Én is rajta vagyok, hasonló logikát követve, de még majd megpróbálok a tuti nyertes 65 előtt egy 60-asat is
Gondolkodtam rajta, de sehogy sem tudtam az 50%-os felárat racionálisan megindokolni, márpedig rajtam nem fog a reklám (annyira), szóval biztosan grade B lesz belőle. Remélem lesz érdemi különbség
-
-FreaK-
veterán
Értem, ebből indultam ki: [link] ennek van rendes drivere.
A másik kérdés hogy mennyit javulhat a HD555 hangja ha kiváltom az Audigy2 - Sherwood stereo erősítő láncot egyetlen ilyen egységgel? Az erősítőmnek elég zajos a kiemenete ami zavar, meg szeretnék jobb hangkártyát is.
-
Petyás
tag
Nem azért hogy kötekedjek, gondolom Te sem vennél ennyiért kábelt.
DE mint írtam, stúdióban, koncerten nem költenek ennyi pénzt 1m kábelre.
És az ott már tényleg a csúcskategória. Például, ha valaki ilyen jó kábelt vesz és minden cucca ilyen jó, meghallgat egy zenét, amit egy profi stúdióban felvettek, akkor csalódnia kell? Szerintem nem fog. De az biztos, hogy feleslegesen vett ilyen kábelt.
Én inkább a szög és luxusszög összehasonlítást látom ebben. (nincs is luxusszög)
Ohm-törvény és némi fizika ismeretében én így gondolom, értelmezem.
És nem veled akarok kötekedni, köszönöm az előző választ. -
Dave™
nagyúr
Pontozás kategórián belül természetesen. Nem is arra lenne a pont, hogy egymás között mit produkálnak, hanem kategórián belül mennyire teljesítik az elvárásokat. Mondjuk a K512 és a HD485 majdnem egy kategória, legalábbis közelebb vannak egymáshoz mint a HD555-höz. Persze itt is csalás van, mert az AKG zárt, supra aural stb. A legjobb az lenne, ha kategóriánként 2-3 füles lenne tesztelve ugyanolyan módszerrel, mondjuk ez drága játék
A max pontot már írták: én sem hiszem, hogy létezik max pontos paraméter, max az ár/teljesítmény mutató abban az esetben, ha a konkurenciához képest jelentősen olcsóbban kínál egy adott tudást - pl. Superlux HD668B. Na de ez még bizonyításra vár.
#12202: egyébként meg itt a pont, eléggé szubjektív téma.
-
bigmasterg
addikt
Max pont, 100% már pedig nem létezik, pontosabban helytelen olyat adni.
Még ez sem kaphatna 100%ot, mivel semmi sem tökéletes, mindennél jöhet még jobb.Plusz, ami tökéletes lenne, annak ki kellene elégíteni mindenkinek az igényeit.
Sőt, a fent linkelt páros, ár/érték arányban nagyon csúnyán elbukik, akár egy 555-el szemben is. -
dudika10
veterán
Hopsz, igazad van. Na aláírást azt nem néztem.
Akkor már csak azt kell megoldani, hogy egy front kivezetést kapjon hátul a mikrofon és tökéletesen működni fog minden.
Dave™: ilyet se láttam még, az összes 3 csatlakozó integrált ami eddig megfordult a kezeim közt 2 csatornás kegyetlen vacak valami volt. Mindig tanul az ember.
szerk: látom nem csak én nem olvasok aláírást.(#12124) Renato1993: a front panel mikrofon csatlakozóját kell befogni a munkába. Szétosztani kimenetet nem szabad.
(#12128) Renato1993: jólvanna benéztem, már eszem is a kalapom.
-
Dave™
nagyúr
Köszi!
Most várom a demo terhelés kódját, addig nem tudok kártyát megerősíteni amíg nem látszik ez a terhelés és nincs meg a kód, de akkor maradok a direkt kártyás vásárlásnál, az úgyis gyorsabb. Kiszemeltem egy Prodigy HD2 Advance DE-t, ha már csak 30 dollár a különbség a butított verzióhoz képest, szerintem megéri a felárat.
-
dudika10
veterán
De ez majdnem ugyan úgy néz ki és a kettó nagyon nem ugyan az.
Az egyik annyit csinál, hogy szétszedi a drótokat (jack-RCA) ami nem jelent minőségromlást (csak amennyit a toldás jelent, de az nem sok) a másik viszont szétágaztatja a drótokat ami nagyon durva minőségromlást jelent.
Dave™ által linkelt jack-RCA-t nyugodtan lehet használni míg az általam most linkelt jack-2jack nagyon kerülendő. -
dudika10
veterán
Számít a DAC is meg minden egyéb is, csak fejlődtek elég sokat az integráltak pár évvel ezelőtthöz képest.
Biztos, hogy jack-RCA átalakítód volt és nem jack elosztó? Az átalakító nem tesz semmi különöset és nincs is jelentős minőségromlás ha normálisan megcsinálják. Ellenben a jack elosztó katasztrófa és nem értem "mire jó" (tudom mire való, csak azt nem, hogy gondolták, hogy ezt akárki is használja...).
-
A 889A az egyik legjobb alaplapi hangkártya, ha vonali hajtásról van szó. Bizony Audigy sem jobb nála, talán a ZS kivételével.
Mégis mi a gond vele? Ha alacsony impedanciájú fülesre kötjük, hártyás csúnya hangja lesz.
Miért? Mert az alacsony impedanciájú (ellenállású) füles nagy áramerősséget igénnyel, hogy ugyanakkora teljesítményt tudjon felvenni, mint egy nagy impedanciájú füles (lásd: Ohm törvénye).
Miért okoz ez bajt? Mert az alaplapi megoldások müvéje sajnos nem képes nagy áramerősséget szolgáltatni, jellemzően inkább nagyobb feszültségre képesek, mert az erősítők, multimédia hangszórók azt kérnek.
Mi a megoldás? 1. Veszel egy olyan hangkártyát, amin van füles erősítő, ami a kis impedanciához van tervezve (pl Audiotrak Prodigy HD2). 2. Veszel egy fejhallgató erősítőt.
Melyik az olcsóbb? Egy fejhallgató erősítő (pl Bravo V2) és egy fejhallgatós füles (HD2) kb ugyanannyiból jön ki.
Melyik a jobb? SZVSZ egy olcsóbb fejhallgató erősítő is lekörözi a hangkártya IC-jét.Tapasztalatok (ezt a tesztet kb fél éve csináltam, emlékezetből írom most le):
Kétféle füles (A: K240 55ohm és B: K240 600ohm) és háromféle forrás (1: 889A, 2: NJM4580 - ilyen van HD2-ben is, 3: 889A + Bravo V2) kombinációja:1/A 889A + 55 ohmos 240: Hangerő rendben van, de torz, hártyás, kellemetlen hangzás, olyan érzés, mintha egy műanyag fólia mögül szólna a hang.
1/B 889A + 600 ohmos 240: Teljesen hallgatható, csak nincs elég hangerő, de egyáltalán nem torz2/A: NJM4580 + 55 ohmos 240: Hangerő rendben, hang rendben, de van egy enyhe magas frekvenciás torzítása, ami legjobban nagy dinamikájú részeken jön ki.
2/B: NJM4580 + 600 ohmos 240: Hangerő rendben, de 70-80%-on áll a potméter, sok tartalék nincs, és ugyanaz a magas frekvenciás torzítás jön elő, mint a másik fülesnél.3/A: 889A + Bravo V2 + 55 ohmos 240: Hangerő bőven rendben, jobb dinamika jellemzi, mint az IC-t és jóval kisebb, mondhatni jelentéktelen (a másik erősítőhöz mérten) a torzítás
3/B: 889A + Bravo V2 + 600 ohmos 240: Hangerő bőven rendben 40-50%-os potméter állásnál, dinamika és torzítás is jobb mint az IC-vel.Megj: Nincs HD2 hangkártyám, nem HD2-t hallgattam, hanem a Phonic Firewire külső kártyámat, ami ugyanazt a müve IC-t használja, mint a HD2 füles része (ami elméletileg a hangzás döntő részéért felel). Ettől függetlenül, lehet HD2-n jobban szólna. Passz.
Miért nem okoz gondot a füles erősítőnek a 889A kis kimeneti áramerőssége? Mert a füles erősítők (mint bármely erősítő) nagy bemeneti ellenállással (kiloohmos tartomány) rendelkezik, így beéri kis áramerősséggel is.
Szóval a fejhallgató erősítő igenis művel csodákat.
Szerk: a tesztben más füleseik is szerepeltek, de az túl hosszú lenne, de megjegyezném, hogy jobb füleseken még nagyobb különbség jött ki a füles erősítő javára.
-
dudika10
veterán
"egy (relative) rossz minőségű jellel"
Csak ez nem igaz abból amit mondasz. Nem, nem rossz minőségű az a jel.
Kérdezzük meg baluka26 kollégát, hogy hogy találja jobbnak, ha a Prodigy fejhallgató kimenetéről megy a HD555 vagy ha integrált + erősítő láncba köti?
Neki most van lehetősége kipróbálni is (sajnos nem olyan jó integrált chippel de az is megteszi); remélem olvassa ezt.
Én az erősítős láncra voksolnék.OFFnál is OFFabb: Én meg holnap nem biztos, hogy ráérek, készül a kerítés, fel kéne rakni a kapunyitót és lerakni a követ a garázsfeljáróhoz. És éppen ma szedtem szét a számítógépet, hogy lefesthessem belülről, csak elfogyott a festékem.
-
dudika10
veterán
Minden annyiba kerül amennyiért el lehet adni, a tudás és az ár nincs egyenes arányosságban.
Elég jók most már az alaplapik. Nyilván nem kell hangkártyán spórolni, viszont ár/érték arányban nem éri meg.
Egy 889A + erősítő + drágább fejhallgató sokkal jobban szólhat mint egy egy drágább hangkártya + erősítő + olcsóbb (rosszabb) fejhallgató.
Hallgass meg egy onboard és egy külön erősítőt és rájössz, hogy hiába van integrálva egy erősítő a drága hangkártyára, a közelében nincs egy külön erre kitalált eszköznek.
Ár/érték arány számít szerintem leginkább az embereknek ezért mertem ilyet mondani, hogy ne a hangkártya legyen az első. -
sipi83
aktív tag
Nem vagyok egyedül, ráadásul a szoba nagyobb lett, a genius meg már ááááh hagyjuk.
Szóval kell egy normális 5.1 is. De én szeretek zenét hallgatni is, amitől a párom a falat kaparja!
Tehát nem egyszerű a helyzet......
Egyszerűen két irányba is mennem kéne, most melyik ujjamat harapjam meg?? -
AtiBoa
csendes tag
Valojaban nem megtort a zsinor, hanem (mivel basszusnal rezeg) a zsinoron levo elemtarto+hangeroszabalyzo allandoan beakadt a szekbe, es igy kirangatta a kabelt a fulesbol. Nem mondom, jol birta, hisz ez volt a kb 1000 + 1.-ik alkalom, de ez most vegzetesnek bizonyult
Szoval belul szakadt el valami kabel, s csak az 1ik oldal megy. Mivel eleg bonyolult a belso felepitese + nincs mivel megforrasszam, igy nyugdijba kuldom. Igyis boven kiszolgalta az idejet/arat
-
Hocsika
tag
Nézegettem én is a Sennheiser HD555-öst. Csak nem tudom, hogy mennyire lesz zavaró a páromnak, ha használom (mivel nyitott) zavarni fogja, ha játszom, vagy zenét hallgatok. Ezért gondolkoztam zártban. A mostani PC150 (ami szintén sennheiser ugye, és már úgy 6-7 éve szolgál, hálistennek működőképesen) helyett gondoltam. Ezzel csak az az 1 bajom van, hogy mivel a fülre fekszik fel és nem a fül köré, így egy idő után nyomja a fülem, kényelmetlen. Nézegettem a Steelseries különböző fejhallgatóit (5H V2, Siberia V2, 7H), csak szerintem a "gamer" címke miatt nagyon fel vannak ezek árazva...
-
Érdekes ez a kocka. Semmi köze a HD2-höz, minden teljesen már rajta.
Hallgatás nélküli pozitívumok:
1. 2 füles csatlakoztatható egyszerre
2. tekerős (valószínű nem potis) hangerőszabályzás
3. mic erősítő
4. nem helyhez kötött, sőt akár notebookal is használható (nálam ez hatalmas előny, a HD2 szóba se jöhet, "nem fér be a házba")
5. gyári müve jónak tűnik
6. koax digi kimenetNegatívumok:
1. A driver egyszerű mint a faék, egészen pontosan a windows beépített USB drivere hajtja. Se beállítási lehetőségek, se vezérlőpanel. kézikönyv
2. Nem csatlakoztatható külső tápra. Ezzel az USB minden előnye el is veszett, hiszen a számítógép USB portja által szolgáltatott 5V minősége borzalmas. Nem stabil, és nagyon zajos, nem arra van, hogy füles erősítőt hajtsunk meg vele...
3. 1db müve van benne, minden célra, ez hajtja a két fülest, meg a vonali kimenetet (a vonali és a fülesek között váltogatva)
4. A füles kimenete elég gyengusnak tűnik az OPA2134 müvével, hozzá lehet tenni, hogy ígéret sem sok hangzik ezzel kapcsolatban
5. Nincs rajta AUDIOTRAK felirat. Csak egy incifinci grafikus logo került rá, szvsz ők is szégyellik a kockát... -
Dave™
nagyúr
Marha nehéz kérdés. A D/A konverter jobb a HD2-n, az egyéb komponensek meg a CUBE-ban jobbak (sima HD2-höz képest). A fejhallgató erősítője is jobb a HD2-nek. Viszont mivel a CUBE külső, ezért egyrészt gépfüggetlen, másrészt nem szed össze semmilyen elektromos zajt, amire azért a HD2 részben hajlamos (ixbt szerint). Fogalmam sincs, CUBE-ról nem találtam reviewt.
-
dAnky
aktív tag
geoinformatikus vagyok
már régen érettségiztem. Helyesen meg azért ír félre ez a nyavaja mert egy kis laptopos billem van amin most írok és nem ehhez vagyok szokva...
Oltani azért nem kéne mondjuk ha a témához másban hozzá szólni nem tudsz...
Illetve nem kéne ilyen kijelentéseket tenned amíg azt sem tudod kivel beszélsz már ne is haragudj... -
dAnky
aktív tag
dehogynem próbáltam. előtte pl sennheiser hd fülesem volt. azelőtt zalman 5.1-es fülesem
Most pedig jött a logitech. A térhangzása nagyon ütős és ez az első olyan fülesem amitől folyamatos használat után nem fájdult meg a fejem. Annyira kényelmes mintha a fejemen se lenne. a sennheiser hd egy 0 ehhez képest, arról nem beszélve hogy a fejem szétnyomta... -
baluka26
veterán
-
AMDFan
addikt
"Ha te igénytelennek tartod ezt a fajta zenehallgatást, akkor én meg igénytelnnek tartom, hogy egy AKG 240-esről hallgatsz otthon zenét, mert soha nem lesz olyan tere mint egy rendes hangfalpárnak! "
Hátőőő
Azért ez szerintem nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy egy hangfalpárnak jobb tere legyen mint egy jó fülesnek, azért sokkal mélyebben zsebbe kell nyúlni ÉS nagyon jó szobaakusztika kell. Mióta nekem megvan az AKG K601 azóta a Polk RTi A3 háttérzenére és filmezésre van használva.
-
szaszayanou
aktív tag
de a metrónak is van háttérzaja
a viccet félretéve mindenkinek mások az igényei, és azt csinál ami neki jól esik, kár is erre szót fecsérelni szvsz.és hogy kérdezzek is valamit a hozzáértőbbektől:
szerintetek egy közel azonos árú hangkártya és egy usb-s dac közül melyiket érdemes választani? Rögzíteni, digitalizálni nem akarok, csak lejátszani dolgokat. A logika azt mondatja velem, hogy a dac-ba jobb minőségű alkatrészek jutnak, hiszen kevesebb funkciója van, persze lehet tévedek. -
szaszayanou
aktív tag
Mennyiért vetted azokat a párnákat? eredeti akg-k?
Én inkább az agybadugós mp3 csodákra gondoltam amikor az igényességről írtam, persze én is hallgatok zenét mondjuk olvasás mellett háttérzajként, de kétlem, hogy a metrón zötykölődve bárki úgy tudná élvezni a zenét, ahogy azt pl. Warren Zevon megálmodta. Ez azért csak nem sznobság.
-
baluka26
veterán
Én úgy gondoltam, hogy tesztelek a logout írásba azokkal, amikkel én gondolom, és ha valakinek van külön kérése, annak szívesen megírom privátba.
Megvannak már azok a számok amikkel tesztelni szeretnék. Populáristól a komolyzenéig gondoltam, 5 kategóriában.
Persze mindent flacban, CD-ripből. Nem akarok még itt vinyl rip/cd rip különbségekkel is belekavarni a képbe. -
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest