- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
attiati #40184 üzenetére
Ha a fejhallgató ilyen keveset fogyaszt, nem tök mindegy, hogy egy füles mennyivel fogyaszt nála kevesebbet?
Én telefonról használnom a fejhallgatómat, és még azon sem érzek különbséget üzemidőben ahhoz képest mintha nem hallgatok zenét. Pedig telefonnak töredék akkuja és minimális alapfogyasztása van egy notebookhoz képest, tehát sokkal nagyobb a fejhallgató fogyasztásának hatása.
-
contaxg
veterán
válasz
attiati #22899 üzenetére
Azt nem tudom, hogy melyikben van, de azt tudom, hogy melyikben lesz!
-
Dave™
nagyúr
válasz
attiati #15428 üzenetére
Ez nagyon egyszerű. Először szar Philipseim voltak, utána megváltás volt az AKG K66. Ezt követte a Sennheiser HD200, megint komoly szintlépés. Jött a HD485, bejáratás után érezhetően jobb volt a HD200-nál, majd jött a Superlux, ami minden téren sokkal jobb. Eddig ez volt a legnagyobb különbség számomra, illetve hazudok, mert fülhallgatóban volt a legnagyobb ugrásom, de fejesek között abszolút a HD668B a favorit az eddig birtokoltak közül. Ha jönne valami jobb, akkor meg arról áradoznék, ugyebár, de egyelőre elégedett vagyok
HD485-HD668B egyetlen egy pontot tudok mondani, amiben a Sennheiser jobb: kényelmesebb. Egyrészt velúr párna van rajta, ami nem izzaszt (annyira), illetve az enyém moddolt volt, tök jól szellőzött. Hangban minden téren kikap a Superluxtól. A mélye a HD485-nek konstansan volt kiemelve, az egész némileg sötét színezetű/tónusú volt ettől, így utólag abszolút nem volt szép mélye. Akkor a HD200 után bejött (az meg mélyhiányos volt), de amúgy nem jó az a mély. A 668B-nek az egyik legerősebb pontja a kontrollált mélye (PuMbA mondjuk nem így látja, de a reviewk általában kiemelik
).
-
Dave™
nagyúr
válasz
attiati #15407 üzenetére
Engem már itt utálnak, annyit áradoztam róla, használd a keresőt
Amúgy sehol sincs. Mármint a K512/465 páros a Supy-hoz képest
De ez félig nyitott, ami azért mégsem teljesen nyitott. baluka 555-je meg moddolt is, annál már csak a HD800/K1000 nyitottabb
Nyitottban az 555 nagyon jó ár/érték aránnyal bír.
Marketing szakos hallgató vagy?
Igen
-
válasz
attiati #15250 üzenetére
Kb igen. A beszédhang szerencsére a legkönnyebben reprodukálható tartomány (hiszen még a hangszálaknak is sikerül
), a füleseknek nem szokott gondot okozni. Nekem Trust és Genius mikrofonos füleseim voltak/vannak, hangminőségben mind jó. Egy valamire figyelj oda, hogy ne fej mögötti pántos legyen, mert azon túl hogy egyedi, rohadt kényelmetlen.
(#15320) brekkhun Mindig vannak hülye elgondolások
Legközelebb szabadalmaztatom a ventilátoros, TV-s szobabiciklit, hogy úgy érezd, a túrdefrancon vagy.
-
válasz
attiati #13086 üzenetére
Azért az emberi hangképző szervek saját rezgésátvitele bőven elég, hallani fogod saját magad. Ez nem úgy működik, hogy a hang a szádon kimegy, aztán tesz eg kanyart és visszamegy a füledbe, és ott meghallod magad. Amikor nem hallod saját magad, az nem a csend (lásd: jó izoláció), hanem a hangzavar, amikor is az agy képtelen kiszűrni a zajokat az információtól. Szóval akkor sincs semmi köze a rezgésátvitelhez.
-
-
válasz
attiati #12317 üzenetére
Pl
Trust HS-2200, (ilyenem volt, ennek jobb a mikrofonja, de ezt nyakban hordtam, mert nyomta a fülem)
Genius HS-04S (ilyenem is volt, ez meg kényelmesebb, a hangja olyan amilyen, de ne piszkáld a hangerőszabályzóját, mert csak tönkremegy)2k alatt nagyon más nincs, csak ezek átcímkézett változatai.
Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest