Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
válasz
szaszayanou #11539 üzenetére
Szerintem nem érted mit akarok mondani... pont nem az igényekről van szó, hanem a körülményekről! Én otthon cd-ről hallgatok zenét ha tudok (sajnos nem minden cd-t tudok megvenni amit szeretnék, ezért mp3at/FLAC-ot is "muszáj", ez sem igénytelen). Ha te igénytelennek tartod ezt a fajta zenehallgatást, akkor én meg igénytelnnek tartom, hogy egy AKG 240-esről hallgatsz otthon zenét, mert soha nem lesz olyan tere mint egy rendes hangfalpárnak! Érted már...? (Tényleg no offense!)
Ha te nem szeretsz utcán zenét hallgatni, akkor nem szeretsz, de attól még nem igénytelen. Ennyi.DAC: elvileg tényleg jobb egy külső DAC, mert eleve kevesebb zajt szed fel (ventillátorok stb, iilletve a külső táp). De az EMU 0202-ről mintha azt olvastam volna, hogy win7 alól nem megy, és már nincs támogatása! Járj utána, nem tudom, hogy win7-ed van-e, de pár éven belül úgyis megkerülhetetlen lesz a hetes.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest