Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
SOAD19 #12664 üzenetére
K601 előnyök: kényelem, nagyobb tér, szellősebb, részletesebb hangzás
hátrányok: nagyobb csendet igényel, hangosabb kifeléK242 előnyök: jobban szigetel, könnyebb hajtani, nyugodtabb hangzás, olcsóbb
hátrányok: kicsit brummogós a mélye@(#12666) Dave™: Aludtam rá egyet, megoldjuk a dolgot
-
Dave™
nagyúr
válasz
SOAD19 #12664 üzenetére
Ha tetszett a HD 555, akkor miért nem inkább olyat veszel?
Más. Megjött a Prodigy HD2-m, egyelőre tesztelgetem. Hozza a kötelező szintet, túl szignifikáns különbséget egyelőre nem igazán érzek, annyit mindenképpen, hogy több a magas, ez tuti a bejáratás hiánya, írták többen több helyen, hogy a bejáratással csökkenni fog. Az ALC889-el nem volt zavaró, a HD2-vel egy picit már túl sok, remélem majd visszaszorul - gondolom ez az erősítés következménye.
Továbbra is vevő lennék egy HD668B-re, ha valaki visszalépne vagy megszánna
-
sipi83
aktív tag
válasz
SOAD19 #12288 üzenetére
Neki is osztrák 242-je van.
Eddig mondjuk úgy, hogy meg vagyok vele elégedve.
Hogy megérte-e? Majd egy füles erősítő beszerzése után megmondom.
Nemrég sírtam itt ki magam, hogy kéne 5.1 is, meg jó fülhallgató hangzás is.
Na kicsit átgondoltam a dolgot, jelenleg amíg maradunk ott, ahol vagyunk a párommal, elég lesz a mostani bögreszett 5.1-re.
Így bőszen nekiálltam erősítőt keresni.
Ezt találtam.
Mit gondoltok jó vétel lenne.
DAC+fülhallató erősítő egyben. Árban megfelelő lenne.
Ha tudtok valami jó vételt, akár használt is lehet, akkor szívesen várom a javaslatokat.
Árban kb 40 000 Ft-ig tudok elmenni. Mondjuk, ha ez kevés lenne, akkor tudok még egy pár hónapot "éhezni" rá. -
nyunyu
félisten
válasz
SOAD19 #10834 üzenetére
ma megrendeltem az AKG K242HD-t, már csak annyi kérdésem lenne, hogy hogy járassam, be?! Elég, ha csak simán zeneszámokat játszatok le rajta,
En zenevel probaltam, 2 napig egyhuzamban ment, ahogy az Augagyin kifer hangerovel, de ugyanugy recsegett a Kraftwerk Geigerzahler vege/Radiactivitat introja, mint 0km-es koraban. (ezen a videon 0:45-1:30 kozotti resz)
Kellett neki 2 het, mire teljesen meg birta emeszteni a negyszogjelet, es a vegleges szintjere melyult a hangja.
-
nyunyu
félisten
válasz
SOAD19 #10815 üzenetére
Miert lenne keves a K242HD basszusa?
Egyszeruen megfelelo forras kell alaja, mert alaplapra integralt Realtek zajgeneratorban nincs eleg kraft a hirtelen nagyobb ereju ustdobok megszolaltatasahoz, azzal tenyleg marha vekonyan szol.
Audigy4-em analog kimenetere kotve lenyegesen jobban szolnak ugyanazok a flac-ok, pedig az sem egy csucs kartya.Mostanaban mondjuk a hazimozi erositomre van dugva a fules, mert lusta vagyok allandoan atdugdosni a hangkartya kimenetet attol fuggoen, hogy hangfalakon akarok filmet nezni, vagy fulessel zenet.
-
dalek
tag
válasz
SOAD19 #10815 üzenetére
K 142hd-t próbáltam, az is elég dinamikus volt, igazából ha nem lennék mániás, az is elég lenne
ajánlom, h ne higgy senkinek, csak a saját fülednek, próbálj ki minél több fülest, profi cuccra kötve, ugyanis ezek nem filléres dolgok, és nem is egy-két évre veszi valaki, szóval komoly a döntés -
Recon666
Közösségépítő
válasz
SOAD19 #10815 üzenetére
dalek kolléga hangkártya ajánlatait kiegészítem az Esi Maya 44-el.
-
dalek
tag
válasz
SOAD19 #10811 üzenetére
Szia!
szerintem nem kevés benne a basszus. pont annyi, mint amennyit a zene felvételénél állítottak:-)
hangkártyám meg van rendelve, E-mu 0202-t veszek, amely fejhallgató előerősítős, komoly USB-s kártya. [link] [link]
PCI-s E-mu, M-audio, Audiotrak, esetleg komolyabb Asus kártyákkal nem nagyon foghatsz mellé, persze vehetsz még komoly firewire külső kártyákat is, határ a csillagos ég.
Apogee One 70 000-ért, vagy egy Apogee Duet 142 000-ért -
SOAD19
addikt
Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest