Hirdetés

Aktív témák

• Ati3120

tag

válasz csny75 #6615 üzenetére

Szeva! Nekem van egy ad-700 és attól függetlenül hogy a grafikon mit ábrázol az alsó frekvencia tartományban szerintem jobban szól mint a hd555ös/tök olyan mint valami kis mély láda brummogna elég lassan melledet legalábbis a senn próba állványon tett legalább 5xtett próba allat/ . Egyébként van benne mély hang nagyon mélyről indul és feszes de soha nem telepszik rá úgy a többi tartományra hogy elnyomjon bármit is . Szerintem nem fogsz benne csalódni főleg ha akusztikus zenére lenne mert azt olyan egyértelműen és részletesen szólal meg térben hogy hú :D emiatt még elég jó vele játszani is fpst ,akár órákig is mert olyan kényelmes és egyáltalán nem fárasztó a hangja mint az otthoni senié.
    Elektronikus zenére én sem merném ajánlani attól függetlenül hogy én otthon hallgattam vele dnbt,breakbeatet. Ja meg amikor kibontod és kiveszed a dobozból megfogsz lepődni hogy mekkora a mérete :)Nekem van mellette egy senn hd457es is amiben elég jó mélyvisszaadás van de mióta meg van az AD a seni alig volt használva. Bocsi a hosszú hszért .

Peace

Aktív témák