Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Aktív témák
-
Ati3120
tag
Szeva! Nekem van egy ad-700 és attól függetlenül hogy a grafikon mit ábrázol az alsó frekvencia tartományban szerintem jobban szól mint a hd555ös/tök olyan mint valami kis mély láda brummogna elég lassan melledet legalábbis a senn próba állványon tett legalább 5xtett próba allat/ . Egyébként van benne mély hang nagyon mélyről indul és feszes de soha nem telepszik rá úgy a többi tartományra hogy elnyomjon bármit is . Szerintem nem fogsz benne csalódni főleg ha akusztikus zenére lenne mert azt olyan egyértelműen és részletesen szólal meg térben hogy hú
emiatt még elég jó vele játszani is fpst ,akár órákig is mert olyan kényelmes és egyáltalán nem fárasztó a hangja mint az otthoni senié.
Elektronikus zenére én sem merném ajánlani attól függetlenül hogy én otthon hallgattam vele dnbt,breakbeatet. Ja meg amikor kibontod és kiveszed a dobozból megfogsz lepődni hogy mekkora a méreteNekem van mellette egy senn hd457es is amiben elég jó mélyvisszaadás van de mióta meg van az AD a seni alig volt használva. Bocsi a hosszú hszért .
Peace
Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest