- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
dudika10 #28280 üzenetére
Itt olvastam, próbáltam megkeresni, de nem sikerült megtalálni. Valami olyasmi volt, hogy nem ők fejlesztették ki, csak általuk vált híressé. Nem tudom már ki mondta, csak ennyi maradt meg belőle.
Nem tudom miért kell ennyit lovagolni azon, hogy SZERINTEM drága a Canamp. Szerinted meg lehet az órám lenne drága, vagy a dzsekim, vagy a lámpám vagy akármim. Ez is olyan, mint az óvoda. Mindenkinek egyéni véleménye van, ez pedig egy nyílt fórum. Miért ne tarthatnám drágának a Canampot még akkor is, ha 10% árrés lenne rajta? (ami nyilván baromság). A hi-fi cuccokon van a legnagyobb lehúzás egyébként, mivel ez a réteg általában sokat hajlandó költeni.
schawo: oké, nem én találtam ki, itt írta valaki. Én meg elhiszem, mivel nem itt élek. Mondjuk nem hiszem, hogy feltétlen szükséges volt közzétenni, ha valaki szétszedi, simán tudja reprodukálni, nem kell hozzá külön rajz, legalábbis meglepődnék, ha anélkül nem menne. Akkor ügyesek meg okosak, csak továbbra is úgy vagyok vele, hogy ha nem muszáj valamit 70 ezerért venni, akkor inkább 17-ért veszem meg. Most vagy bíznak a szerencsében, vagy perelnek, vagy lejjebb viszik az árat itthon. Nem muszáj mindenhol ugyanannyiért árulni, a multik sem így csinálják. Külföldön amúgy is sokkal nagyobb rá a fizetőképes kereslet.
Aktív témák
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest