- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tanisz #172510 üzenetére
Opel némileg hasonló kidolgozás, mint a japánok. Esetleg még a Lexus valamivel jobb, csak drágán mérik, pedig egy CT200h józan választás lehetne. Írta, hogy minőségi ingereket vár el, VAG ebben élen van az adott kategóriában
Jetta mexikói szerelés, Octavia lejjebb van pozícionálva, marad a Golf, kicsit feljebb A3 - városba nagyobbat túlzás lenne szvsz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tanisz #128588 üzenetére
A 2004-5 körüli X-Trail-eket én is néztem annó, félrevezető, de a 2.2 DCI 100% h saját Nissan fejlesztés, az új 2000-est már kevésbé ismerem.
D5 nagyon roppant jó motor, keress rá, már párszor kiveséztük. Simán vállalnám az XC70-et ebben a kategóriában, baromi jó utazóautó, jól pakolható, hátul is van benne hely és ha nem komoly terepre kell, síelni járni, hóba, erdőútra tökéletes az a hasmagasság és hajtás.
-
bmwsan
senior tag
válasz
Tanisz #128574 üzenetére
Szia!
Esetleg még egy két ötlet:
VW Tiguan - csak 470-es csomagtartó, de nem sok rosszat hallottam róla eddig
A Superbnek hatalmas csomagtartója van, valahol 600 Liter körül.
3,5 Millióig elgondolkoznék egy kombi Superb-en vagy egy B7 Passat Varianton is.
Igaz nem japók, de nem sok gond szokott lenni a 2.0 CRTDI-vel, inkább a DSG-re éredemes figyelni.
Esetleg nagy családos autók játszanak? például VW Touran és társai?
-
lenko
aktív tag
válasz
Tanisz #128579 üzenetére
Azért ez a km duma szerintem nem állja meg a helyét kb 300e km felett hiába pályáztak vele.
Személy szerint én valós kb. 150e km felett nem veszek autót.(amit nem városba gyilkoltak)
Városiba max fele ennyi, de olyan még nem volt eddig hálistennek.
Megoldás, csak M.O.-I autót vegyél, vagy magadnak hozzál kintről, a nepperek által behozottnál borítékolható a tekerés, és azért lássuk be pálya ide vagy oda 438e km nél lassan jöhet a generál... -
rbalint88
addikt
válasz
Tanisz #128574 üzenetére
Ha evjaratbol hajlando vagy engedni, akkor Toyota Highlander. 3.3 benzin+villany, gyakorlatilag egy nagy prius. 5fo+kutya+csomagok kenyelmesen elfernek benne. Suv pont nem az a kategoria, ahol a benzinesnek sok elonye lenne, de ez se eszik tobbet, mint egy hasonlo ereju dizel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest