- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
fagyogatott nagyon...valami nem volt okés
mégegyszer
mintha most sem lenne okés..no majd jön egy mod és megnézi -
m3tr0
őstag
Szépnek szép, de akkor inkább egy sokkal megbízhatóbb olcsóbban fenntartható Swift mint ez. Vagy ha a Polo jobban tetszik akkor az, vagy esetleg Micra, Corolla?
Bár Corollából nem tudom,hogy van-e ezres..sztem nincs.Találtam még egyet Toyota Yaris, szerintem ez se rossz.
-
opeter87
senior tag
Én a felsorolásból legjobb szívvel a Nissan Micrat javaslom (1992-2003)
páromnak ilyen van már közel 3 év és tökéletes.
/sajnos hajlamos rozsdásodni ez a 90-es években Nissan szokás lehetett, mert volt ilyen irányú negatív tapasztalatom egy Almera-val is/ - szóval rozsdára figyelni kell
az ezres motor még Budapesten (hegyvidék) és környéke (Budakeszi, dimbes-dombos) is jól használható. /igaz ha beülök mellé már megérzi az autó
, mindig mondja is hogy azért nem megy, mert itt ülsz /
-
Rick4
félisten
De hol nézed, tesco parkolóban? 2001-2002-esek vannak 500 körül. Akárhogy számolom, az 9-10 év. Neked mi a nem bizalomgerjesztő egy 15 éves kocsiban? És a 200 ezret futottban? Ennyi pénznél azért valamerre el kell menni az arany középúttól, nem lehet fiatal, keveset hajtott, és olcsó is egyszerre.... A sok hülye aki nem bírta fizetni a törlesztőt, most ilyeneket vesz, hidd el, nem sokáig van fent a hahu-n egy jó állapotú kocsi.
-
Rick4
félisten
Persze hogy Puntó..
Nem is értem, miért maradt ki, az 1.2-es 8V-s motor annyit eszik, mint egy 1000-es Suzuki, meg még kevesebbet is, nem az a 200 cm3 lesz a döntő. Finoman országúton 4.5 liter, normálisan is 5 liter alatt fog menni, városban 6 és kész.
És 500-ért kapsz 4 csillagos töréstesztet, projektoros első lámpákat, két légzsákot, elektromos ablakos- szervós, klímás autót veszel.
Én is ezeket néztem, hetekig olvastam utána, próbálgattam a kereskedésekben, nincsen mellette alternatíva.Egyébként lehet eladom az enyémet..
ebben már a gáz is benne van, de akár anélkül is eladó. Na nem annyira, még csak gondolkodom rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest