Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
fekeandras
őstag
-
fekeandras
őstag
"mintha egy részeg szamáron ülnék" Esküszöm ez tetszett!
Nekem nem volt gondom a beltérrel.Ugyan nem egy Opel ahol becsukott szemmel is azonnal mindent megtalál az ember de szerintem nem rossz.Az üléspozíció nekem sem jött be (elöl), nagyon magas a padló közel egyenes nyújtott lábbal kell ülni.A dízel verzió nem egy sportkocsi, sőt amellett, hogy lomha még hangos és renzonál is (bár ebből szinte semmi sem szűrődik be).Viszont megbízható "igénytelen" és rohadt keveset eszik.Hát igen, a hátra kilátás szerintem is ritka szar.Vezetési élményt pedig senki se várjon egy kis ccm-s dízeltől ráadásul egy olyan kocsiban ne ami a minél kisebb fogyasztásra lett kihegyezve.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
kb 4-5 éve módosították az egész statisztikát, ami miatt a sok meghibásodás ellenére látványosan elkezdtek a németek fejlődni. plusz nyomatják az assistance szolgáltatást, ami miatt a legtöbb autót a saját márka szolgálata vontatja be, így azok sem jelennek meg a statisztikában. a kettőből már simán hihető is ez a blődli.
tüchtig németek, naja, persze
szóval nem hülyék ezek az überwagendajcsok, csak elég visszatetsző amit csinálnak. más kérés, hogy az újságíró szakma is olyan, amilyen.. talán ez az első cikk, amiben a végén megjegyzik, hogy azért nem teljesen úgy van ez a statisztika mint amit sugallni próbál.... -
Ariadne
őstag
Nem, de sasolok az utcán, körbenézek egyet közelről. Egyelőre az a gondom vele csak, hogy bármilyen jó is, de kisebb, mint egy átlag kombi, és viszonylag magasabb az ára... Nekem pedig nem városi autó kell, hanem hétvégére tágas és igénytelen darab, sok csomagnak.
Eddig csak az a régi bmw tudta megdobogtatni a szívemet, a '94-es 4000 cm3-es.
Nem vagyok autórajongó különösebben, na.
-
E-Max
tag
Értettem, és azért mondtam, hogy a totya, az S60-hoz képest "szar".
Amúgy, pl. céges autónak, futkorászni, 1-2 embernek bőven elég, ha focus, mazda3, corolla, 308, c4 kategória kell, de szvsz újonnan éri meg egyedül.
Utána inkább egy civic, mint totya.
Semmi bajom nekem a corollával, csak abban a helyzetben, ha 2misi van rá, és S60 is szóbajöhet(gondolom nem csak városba kell, rohangálni ide-oda, mert arra S60 alkalmatlan, felejtős),akkor inkább mint a corolla... -
E-Max
tag
Mért, miben is nincs igazam?
Na jó, talán fogyasztásban jobb, de semmi másban.
Kényelem, méret, menetteljesítmény, felszereltség, ár, szervíz, alkatrész ár.
"Talán később romlik el." De ez csak talán...Pláne, ha egy angliai, vagy belga, vagy hol van, a totya gyárban készült darabot fog ki... -
DeSanto
őstag
Vannak ismerőseim szóval ha elektronikus hiba nem áll fent nem kell szervízbe vinni.
Magam is gépésztechnikus vagyok így annyira nem áll messze tőlem.
Gondolkoztam még Toyota Corolla-n.
Igazad van fent is kell tartani ami nem kis költség ezért is érdekelne a tapasztalatok, vélemények. -
DeadMeat
nagyúr
Nekem is a 30 ezres szervíz 60 volt a skodánál.. érted?Fékolaj,olaj,szűrök.hatvanezerért,ugy hogy azt sem vették észre hogy az elsö szilentek fele gajra van menve
Ugy vittem vissza.
Dehát azt nem is nézik... Itt felejtettem el a márkaszervízt és a garit.Inkább amit nemtudok itthon viszem a maszekhoz,aki hazahoz,visszavisz az autómhoz.És visszaadja a kicserélt alkatrészeket is. -
E-Maxx
tag
Ismerőst is mitsu szervízben olaj és szűrőcserékért húzták már le több mint 100k-val, pedig nem l200-a volt, hanem csak egy kis öreg pajeroja...
Ment vissza reklamálni, és megmondták, hogy spéci cuccokat tettek bele, tényleg olyan spéci volt, hogy sehol netem nem lehetett infot találni arról a márkáról..... -
t1
veterán
Nem, inkább leszedtem nincs szívem eladni, inkább áljon itt a kertbe míg nem lesz rendesen pénzem.... kurva válság
Első autóm félév alatt 17.000km friss jogsivalKolombusz: hát úgy gondoltam, ha eladom veszek 200-300 körül egy Swiftet vagy valami mert szeptemberig nyárig elég az addigra lesz munka is most meg nincs használni se tudom...és szeptemberben vettem volna egy ujjat, de egyszerűen nem merek megválni tőle megszerettem a 17.000km alatt. Most itt áll,a kertben
-
fekeandras
őstag
A töréstesztre értem hogy szar.Mert az is.
Mint azt már fentebb is mondtam a megbízhatóság csak egy szempont.
Geo Metro törésteszt.Ez azért sántít kicsit mert a Geo-t utólag meg kellett erősíteni, addig nem lehetett árusítani az USA-ban.Ennél a suzuki lényegesen rosszabbul szerepelt.Vagy inkább leszerepelt?Én nem szeretném a családom egyik tagját sem egy ilyen szartalicskában látni. -
t1
veterán
az a lényeg, hogy szeresd és vigyázz rá
Majd csinálok én is képeket a kicsimről..most szegénynek zörög a kipuffja(gyári) mert sáros volt az út és vmi kőfelverödött...szerelő ma nézi meg nemsokára megyek érte azt mondta lehet a katalizátor galyra ment vmi eltört benne vmi porcelán hát merem remélni, hogy nem -
Qru
MODERÁTOR
-
fekeandras
őstag
Persze az ha az ember kap egy sms-t amiben leírják mit akarnak az más.De mikor 15 perc alatt 3db "az sms feladója visszahívást kér" üzenetet kapok + mellé 10x megcsörget az már több mint dühítő.Mikor megunom és már kínomban felhívom csak hagyja már abba a szórakozást akkor jön a szöveg hogy "tesókám mennyi az alja? + mennyit lehet alkudni? + na add már ide annyiér..." stb...Mindenféle hülyeséget kérdezgetnek aztán a végén nem vesznek semmit."mert itt ennyi meg annyi te meg ennyit meg annyit kérsz érte"
Aki telepofára ilyen szinten rágja a szart attól megőrülök!Akkor vedd meg ott b@+!Elküldöm a fenébe...LOLDumb: Ezt mondtam én is.Csak ritkán éri meg ilyen autót behozatni mint pl a tiéd.Ehhez már fanatizmus kell.De látom nálad ez megvan.
-
Integra
titán
ez azért nem teljesen van így
a gyár olyan értéket ad meg a szervízkönyvbe amivel magát jogilag biztosítani tudja bírósági per esetén, ezért ad meg elég vaskos esetleges fogyasztási adatokat, biztos ami biztos..
meg a minimális olajfogyasztással sem tudok egyet érteni, soha a büdös életben egyetlen japán vasunk sem evett olajat, még csak minimálisan sem, 15 év alatt egyetlen egyszer sem kellett egybe sem olajat után tölteni.
persze ez azért jó pár dologtól függ, de alapvetően hondáknál nem ismert az olajfogyasztás, ahhoz túl finom a mechanika. persze mint mindent, ezt is eltudja baszni a júzer -
hobizoli
nagyúr
Jaj, Nolf koma, 100 felett is van am elet, nem csak addig....kulonben meg:
Fiat Panda 100HP (1.4 16v 95LE)
0-100 9.5sec
Ennyi
Es ez kozben Euro4-s isNem csak 0-100-bol all am a vilag, hanem a rugalmassag is szamit
Elindulni meg tudni kell. Ha elqrtad, akkor hiaba lojjosabb a vasad, akkor sem biztos, hogy nem fingat meg a fikabb oto drajvore, aki el tud indulni, meg tudja hol kell elvaltani
Te is tudhatod, hogy 126 es 130 lo kozott lehet eg es fold a diffi, pedig papiron "csak" 4 lo...es megis...stb
hobizoli
-
-
TexT-BoY
addikt
maraggymár magadnak hondát a hülyék vesznek tudod jól.
A tied se dinamikus és nem is eszik jol.
Integrájé se eszik 192 lovasan 10 alatt.
és a mi preludunk se eszik 8litert 170lovasan városba.
Nem kéne ilyen szarokat ajánlani senkinek.
Kímélj meg minden embert ettől, jó?Látom beláttad, most jöhet az igazság, a 13literes fogyirol és a multheti 250.000Ft-os generálról, mivel nem éri meg a 130.000km-et se a motor és már HF-es... ugye, eltaláltam?
-
-
Integra
titán
-
Integra
titán
pfff, 1.4
azt ott kell hagyni a csudába, az el sem indul...
vw-ék előszeretettel szórták ezt a roncshalmaz motort is minden autóba
polo-ba még úgy ahogy elmegy. meg az ibizába.
de leonba..ebből a corolla, evidens..
a klíma miatt viszont ha valóban nincsen benne, akkor én még tovább keresgélnék, mert biztos talál olyat amivel maradéktalanul elégedett lesz! -
joergie
őstag
hidra vagy pneu, nem mind1?
Nemtudom amúgy melyik. Olaj folyik benne
Jézusom miket írtam, ennyire se ittas, se késő nem volt már. bocsánat a helytelen nyelvtanért, meg a hibákért.Amúgy c5 nagyon gyere be, de félek ennek is pocsék a minősége. mondtam volna még a legacy kombit, de ő 1milkával feljebb indul
Pedig nagyon jó.
Avensist nemtudom. RandaMazda a tuti.
-
dragonfx
veterán
én nem fikáztam, sőt...ha kicsit a sorok közé látnál..mind1.
120nál akármibe ülsz ha telebekapsz autouton valakit szabálytalan előzésmiatt avgy más hibája miatt téged 18,5 légzsák se ment meg....városba meg életbe maradsz(50-60), ha cska valaki súlyosna túl nem lépi a határt -
szatocs
őstag
Nagybátyámék Thalia - ján a 35ezer km is meglátszik váltógombon. Van rajta egy tetszetős kopás
Igaz annak olyasmi a váltógombja, mint ha gumi lenne rajta. Persze nem csak a váltógombon, de magán a váltón is megérzik. Már nem pattanós, mint az elején, pedig még meglepődtem, hogy mennyire tűrhető. Most is az, de érezhető a romlás.
Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest