- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Khelben #19389 üzenetére
Ez nem az új X5 3.0d hanem 2004 es évjáratú. Nem megvenni nehéz egy autót hanem fenntartani. Fenntudjuk tartani az autóinkat amiket vettünk máskülönben nem vettük volna meg őket. 25 -30K közzött tankolunk bele egy hétre attól függ mennyi marad arról a hétről és megnyugodhatsz vissza hozza a havi tankolást
Nem hitelre volt az autó véve.
-
Dumb
senior tag
válasz
Khelben #18835 üzenetére
Nekünk volt egy ügyünk, ami bíróságra került. Vki kijött elénk féktváolságon belül, és megállt, kb 20-al belementünk. A rendőr azt mondta mi hibáztunk, a másik sem ismerte el. A rendőrség ellen pert indítottunk, 3-an ültönk benne, mi voltunk a tanuk, a rendőrség nem képviseltette magát, nyertünk. Mondjuk jó ügyvéddel rendelkezünk, de akkor is...
-
Rick4
félisten
válasz
Khelben #18835 üzenetére
Nem baj, mondjad csak...feljelentés lehet belőle, de ugye azt meg is lehet fellebbezni, onnan majd eljut a bírósági szakaszba, ott meg lehet beszélgetni, hogy ki hogy látta....hagyjuk, felesleges neked bármit is mondanom, nyilván még sosem voltál ilyen helyzetben, ezért nem érted...
-
Rick4
félisten
válasz
Khelben #18829 üzenetére
megint mellébeszélsz, és egy baromságot tényként állítasz......magyarországon nem elég 100 rendőr szava sem, a bróság előtt is bizonyíték kell....mit gondolsz, meg mögötted a rendőr, megállít, hogy az órája 130-at mutatott városban, és téged alig ért utol, te elismered? hát, meg is érdemled. biztos nem tudsz arról, hogy a törvény szerint az eljárás alá vont személy az eljárás bármely szakaszában (és ez már az első 5 mondat után megvan) megtekintheti az eljáráshoz kapcsolódó összes bizonyítékot, valamiint másolatot kérhet az összes iratról. Vagis maradjunk annyiban, hogy a rendőr szava semmit sem ér, de főleg nem bizonyíó erejű...a rendőr neked ezt mondja, te beismered és fizetsz, én azt mondom, akkor megtekinteném a bizonyítékot a gyorshajásra, és ha tényleg bizonyítja, akkor ennek súlya alatt hajlandó vagyok elismerni a szabálysértést....ráadásul május 1 óta(tudod, a múltkor amikor szintén okos voltál, de az állításodat akkor sem tudtad igazolni, peig utána is többször kértem) amióta él az objektív felelősség, nagyon nem mozdulnakrá a megálításra, minek, megvan a rendszám, megy a papír. ehhez mit ír a rendőr: láttam? muhaha...
viszont ha tudod, hogy mérnek, akkor a közelről is elhúzol, két sarokkal később hiába állít me, hogy egy ugyanilyen leütött mondeo az előbb 200-zal ment a városban, ők látták a színét, igaz rendszám nincs, de véletlenül nem te voltál?????? te bevallod? bár, mondjuk te olyan vagy... -
Dr.Zoo
őstag
válasz
Khelben #18800 üzenetére
oké.
csak azt próbálom ecsetelni hogy ne rögtön egy 150 pacis géppel nyisson, mert akkor találkozom vele éjjel valahol, és nem szeretek tepsiben embert látni hidd el.
van egy két elborzasztó képem amit a kéklámpás kolléga csinált, hát elég sokkoló
ott volt pl. mikor 2 éve egy S8 fazon a Budaürsi úton versenyzett egy 4 GTi golfal.az audi valamiért kisodródott, a faszi meghalt. de a GYEREKE is hogy b@szódjon meg az ilyen.
hogy lehet a hátsó ülésen lévő 5-6 éves gyerekkel elindulni egy ilyen hülyeségért???
egy vaskandi fogta meg a Sasadi előtt, kiszakadt a motor váltóstúl.
a golf fék nélkül elhúzott. -
tildy
nagyúr
válasz
Khelben #18746 üzenetére
Amúgy beszéljetek amit akartok, ti ránézésre beszéltek, én viszont használtam exemmel közösen, évekig. Lebeszélni úgyse tudtok róla
-
No-kia
addikt
válasz
Khelben #18726 üzenetére
azt írtam hogy jó, csak a biztonság, bár úgyse összetörni veszem, még pluszz pénzel-minusz zene, akk esetleg 500000-ig kitudnám tolni, mert hát azt lehet pótolni később is, laguna is nagyon rosz választás, szervizelés részről? itt is van egyik ismerősnek és nem láttam még hogy szerelőhöz viszi, bár megkímélt
-
No-kia
addikt
válasz
Khelben #18724 üzenetére
de azért a tucctucc nak is vannak különböző fajtái szerintem, tehát gondoom te is hallottál már a tiszta zenéről, amúgy én segítségért jöttem ide mert most szeretnék nem sokára(jogsi után) autót veni, de még nem nagyon nézelődtem, ezért kérdeztem itt olyan kocsit ami tetszik, de mondtad hogy sok szerviz, én ezt megértettem le is mondtam róla, szval nem tudom miért írtad hogy "de mondom, vehetsz valami lepukkant nagyobbat, aztán járhatsz vele szervizbe, az is jó hétvégi program.". mondtad a suzukit és megnéztem és nem is roszz árban vannak
szerk. ebben lehet van vmi, max veszek egy fejhallgatót
-
No-kia
addikt
válasz
Khelben #18720 üzenetére
a fenntartás még hagyján, csak énnekem fontos a hang és a keretbe azt is belekell számolni
, hát a swift is jó , csak a biztonság, voltmár hogy ladával mentek bele, és teljesen széttört a hát meg az oldala, a ladának megmeghajlott a motorházteteje és kitört a bal lámpája, és ez azért nem nagy baleset ez bármikor megtörnténhet szval nem tudom
-
Rick4
félisten
válasz
Khelben #18696 üzenetére
de van ennél rosszabb is, amikor sáros a kocsi, azt viszont tényleg nem tudod meg a forgalmiból. Egyszer járt így a haverom (igen TBS, nem én voltam, egy közeli ismerős, mert hát ilyen megintcsak nem velem történik, de le is írtam már itt a fórumban anno, hogy volt), hogy megvett egy gépet, amit végül nem tudott átiratni, merthogy a tulaj tesco kártyája miatt beleíratott a bank a kocsi papírjaiba pár kedves sort, szóval azótam mindig azt csinálja, hogy oké, ha jó a gép, akkor megyünk eredetvizsgáshoz, utána meg kiüljük a sorunkat az okmányirodában. Még a tualj ott ül mellette nagy baj nem lehet, ha gáz van, akkor pénz vissza.
-
Rick4
félisten
válasz
Khelben #18682 üzenetére
nem kell, csak ajánlott, sajnos még gyakorlatnak sem gyakorlat, hogy meglévő eredetvizsgával adnak el az emberek kocsit, holott ezt kellene kötelezővé tenni... a 80% akkor csinálja, mikor már rég megvette a gépet, és megy az ocsmányirodába átiratni...Aztán meg ha baj, van, megy a mutogatás, hogy ki ütötte át az alvázszámot..
-
-
lsc
nagyúr
válasz
Khelben #18469 üzenetére
Apróbetűben benne lehetnek a lottó ötös nyerőszámai is ezzel az erővel . A többire meg topic cím változtatást javaslok pl Jósda címmel . Amíg fizeted a részletet nem igazán lehet gond, ha nem tudod akkor eddig is gond volt . Az hogy mennyi lesz a részlet na ez nem igazán látható, de kiderül előbb-utóbb .
-
anjani182
őstag
válasz
Khelben #18468 üzenetére
Jó példa erre a sok visszavett gépkocsi!
Emlékeim szerint a Suzuki is nyomatta 0%-al a kocsikat 10 évre, vagy 10%-al totál mindegy, amikor meg a user kihozta, már kevesebbet ért, ergo nem volt fedezete a hitelre, meg a büdös életbe nem tudja eladni annyiért, amennyi hitel van rajta, csak mondjuk a 7.-8. évben kb. kijön nullára....aztán így f@szák voltak a mutatók, hogy húú de sok kocsit vettek/adtak el 2006-ban...
-
fullextra
tag
válasz
Khelben #18412 üzenetére
No, de ez még mindig Volvo.
1x év után is pontosan hozza az adatokat, és a tankolási dokumentáció is alátámasztja az általam fennt felsorolt összes motor fogyasztási adatát.
Elismerem ,hogy a Turbo iszonyat sokat tud enni ha azt választja valaki, de azt sem kell ám sokat használni...Előzéskor jól jön, egyébként az 1.7-es szívóblokként is erős(103Le)ekkor a fogyasztás: 7-8 Liter ,Ha használod a Turbot akkor(És most ne tessék nevetni) 11-18 Le.
Magas fogyasztás miatt készítettek 2.0 Szívó blokkot mely, olyan jóra sikeredett ,mint a kisebb térfogatú ám turbos társa, viszont fogyasztásban jóval alább ment. -
fullextra
tag
válasz
Khelben #18405 üzenetére
Hehe, biztosan sok kilométert megtettél ilyen 400-as Volvoval ugye?
Turbo változathoz, alapfelszereltség volt a fedélzeti comp. ami mérte a pillanatnyi és az átlagfogyasztást és a még megtehető távolságot(persze a vezetési stílushoz mérve)
Kérlek mielőtt butaságokat beszélnél, járj utánnna a dolognak! -
fullextra
tag
válasz
Khelben #18401 üzenetére
Létezik belőle, B18FT számú 1.7 literes 4hengeres, 8szelepes Turbós változat, Max : 0,28 Bar töltőnyomás, Garett T2 turbo, Ezek azok amelyeket szoktak rendesen hajtani, és még is megölhetetlenek(Azon ritkaságok egyike, melyek a Turbót a motor leállítása után is hűtik)
-
fullextra
tag
válasz
Khelben #18401 üzenetére
a nem zabálja a benzint mit jelent?
Nézd: 2.0 motor, 109Le, 175Nm, 1,05tonnás önsúly, Városban elmegy 8literrel, országúton 120-140 között a legjobb: 6-7 Liter, 200 fölött 11-12 Liter.
Még megemlíteném, a világhírű stabilitását, és eltalált váltóját...
Ha soknak tűnik a fogyasztás, akkor ott van az 1.9Td, 90Le, 190Nm , átlag fogyasztás: 6literazért a megtett kilométert én szoroznám 4gyel.
Hát csak ne szorozd meg, sokat láttam Én már ,hogy nyugodtan kijelenthessem!
1994-es modell, az utolsó darabok egyike, kipuf dob hajlamos átrozsdásodni, a gyári viszont csillagászati áron kapható(használtat meg nem érdemes venni).
Így ésszerű választásnak tartom az u.gyárott sportdobot.
Egyéb alkatrész ellátás terén nincsen gond. -
fekeandras
őstag
válasz
Khelben #18371 üzenetére
Emil bácsi Audija a legfaszább autó amiben mostanában ültem.Dízeles kerregés csak hidegindításnál van talán 4-5percig utána a jó kis soros 5 hengeres morgás + turbó és lefújószelep hang... 1:1 S2 hangja van.Ez a sor5 TDI motor a vw dízelek közűl a 2.4D után a legtartósabb még így közel 300lóerősen is.Egyébként az átépítése hónapokig tartott nem lett semmi rajta igénytelenül összecsapva vagy összegányolva.Minden rendeltetésszerűen működik benne, minden átépítés hivatalos, mindenre van engedély.Nem zörög vagy nyikorog a kárpit, nincs kiülve az ülés, nem kopott vagy rossz benne semmi, +kap hozzá a vevő még egy komplett ugyanilyen quattro-t alkatrésznek.Qrva jó vétel ez a kocsi.Az Audi hajtáslánca talán a legjobb a világon.A motorra pedig krézi neve a garancia (+ ha jól tudom tényleges garancia van is van rá, komolyabb tuning műhelyekben ez alap).Amit ő összearak az össza van rakva.Nem fog szétesni.Kérésre néhány nap alatt vissza alakítják 220-230lóerőre és úgy még vagy 10évig hibátlanul elmeny ez a motor.Napokig képes leállni az építéssel és 1000x is kiszámolni valamit csak, hogy minden pontosan precízen úgy működjön ahogy kell.A kocsi napi használatban van.Megy mint az állat városban 8lityi körül fogyaszt és kényelmesen elvan benne 5 felnőtt (nem kínaiak),klíma tempomat stb... minden benne van.Ugyanazt tudom mondani mint eddig.Amíg nem ültél benne ne mondjál róla véleményt.
Azért a Zoli pár autót épített már : rali autók hada (első ill. másod osztályba), RTL Motorsport dízel versenyautója ami (motorikus hiba nélkül ment végig egy egész verseny évadot), a dízel dragpolski stb...A tuning nála nem csak a teljesítménynövelésében merül ki.A felfüggesztés,futómű,fék,hajtás,kaszni erősítés stb... alap nála... és ez mind megvan ennél a kocsinál is.Többszáz munkaóra van benne.
Egyébként csak a felni garnitúra gumistól megér vagy 200k-t.Ha lenne annyi fölös pénzem inkább ezt venném meg mint egy 5-6éves Suzukit.
-
törölt tag
-
trassher
addikt
válasz
Khelben #18270 üzenetére
Osztálytársam hírdeti a trabiját 15K-ért.
Motor nincs egyben de azt is tudok jót ha érdekel
Meg is találtam neked -
törölt tag
válasz
Khelben #18240 üzenetére
Hy!
Ford fiesta 1.3-as benzines.70le tudom nem egy gyorsulási bajnok.
sárga villogott+3000ft benya bele majd Csór-Bp-Csór utvonalon haladtunk 90-120km/h mert volt benne sztráda is.
6.5körül evett .Multkor 2000ft tankoltunk majd Szfvár-Veszprém-Szfvár akkor kevesebett evett mert mértek mindenhol 80km/h kb 6körül. -
-
anjani182
őstag
-
anjani182
őstag
-
-
fekeandras
őstag
válasz
Khelben #17308 üzenetére
Hát Budapest-Kalocsa-Budapest távot nyomtunk le a Ford-al,és nekem is hihetetlen volt de valóban annyit fogyaszt.Akkor a Lupo3L-re mit mondasz?Azzal mértünk már 2személlyel országúton 2,6l/100km -es átlagot is.
Egy személyel csomag nélkül országúton, stabilan tartva a 80-at nem hiszem, hogy a (régi) 1.0 Suzuki Swift 4,5-4,8 liternél sokkal többet ehet.Bár meg nem esküdnék rá mert még nem volt Suzukim.
Kadett "E" GSI 2.0 16v is elmegy országúton 7,5literrel ha nem nyomja az ember (ez tapasztalat).Pedig 1997ccm>150lóerő.És a motorja is lassan 20éves fejlesztés.Nem egy ultramodern szerkezet... -
VR6-Fan
veterán
válasz
Khelben #16862 üzenetére
hát a maga 60 pár ezer főjével meg meg az hogy kb 20 métere van a BP táblától a (0km Kőtől 10km..), de biztos falu!
nem nem jár senki nagyon gyorsulásra mindenkinek napi használatban is van a kocsija.
szimplán "erre felé" a "falun" vannak olyan autók szimplán amik Magyarországon máshol nem és közép kelet eu-ban sincsenek.
trassher:3 millióból, konkrétan az azlképzelésem egy 500lovas VRT motor egy meg felelő 4x4 hajtás+ fékek és egy golf2 vagy 3-om, izlés szerint, kasztni.
és nem túl sok ellen fele lenne kicsiny hazánkba pályán, vagy közúton.
igaz nem lenne csili-vili fényezés szép nagy 20 colos kerekek, meg felfelé nyíló ajtók de egy ilyen autóban nem is az a lényeg, szerintem
Dodi72:volt egy nem rég a használ autón (asszem pont sárga) a "kis 24V" VR6-os motorral, nem tudom szerintem a vegyesben 10l alatti fogyasztása elfogadható, jah és full extra volt.
annyi a baj vele hogy nehéz... -
válasz
Khelben #16798 üzenetére
Minden bizonnyal nem ketmillioert vette, hanem hitelre, tehat volt par szazezer forintja plusz van vmi eves kerete, amibol ki kell jonnie a reszletnek, az uzemeltetesnek, a karbantartasnak meg a mindenfele sarcoknak.
Marpedig ha mindezt figyelembe veszed, akkor mar nem jon ki olyan siman, ha meg azt is hozzaveszed, hogy a peremfeltetelek kozott szinte biztosan az is szerepelt nala, hogy uj auto kell, akkor meg aztan mar vegkepp nem.Az Aveo tartossagara vonatkozo megjegyzesedet meg mire alapozod? Nem tudok arrol, hogy a mostani Daewooknak barmi problemajuk lenne ezen a teruleten.
-
fekeandras
őstag
válasz
Khelben #16738 üzenetére
Hát aki garanciális idő elteltével is szakszervízbe viszi a kocsiját az szerintem meg is érdemli.A porlasztócsúcsok nem 5-6évet bírnak ki hanem többet.Még a 1.9 pd-k ben is pedig ott 2.05bar on kapja a áldást.
Hobizoli:A Leon TDI-k ben van némi trükk is azért nem füstöl annyira.Pedig húzott motorról beszélünk.
-
Viszlát
addikt
válasz
Khelben #16741 üzenetére
Bla bla bla. Teljesen mindegy milyen autóm van, ha érdemben nem szólsz hozzá a kérdéshez (bár az eddigi teljesítményed alapján magasról tennék rá ha tennéd akkor is), és semmi mást nem látni tőled, minthogy másokat fikázva, alázva mondasz "véleményt". Kutya nem kérdezte, hogy miként vélekedsz a méretről, tartsd meg magadnak, vagy szedd össze magad és próbálj meg értelmes ember módjára konstruktív véleményt produkálni. Tudom, nehéz lesz, de sosem késő elkezdeni.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Energiaital topic
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest