- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
gamer0101
aktív tag
válasz
TayRol #25894 üzenetére
smafu...én így állok ki az udvarból!
Komolyra véve: Nagyon szép volt! Gondolom nem ez a második főpróba! Grat neki!
Amúgy ehhez mit szóltok? [link] De, most légyszi ne gyertek a "gyenge motor" meg az "alig gyorsul"-os szöveggel! Megértettem, stb...de amíg ennél komolyabb ellenérv nincs, addig nekem igenis tetszeni fog még egy 1,6-os is. Valamelyikőtök meg is írta, hogy ez is ugyanúgy BMW, mind felépítésében, mind anyagminőségben. Nekem tökéletes lenne. Nem én lennék az egyetlen a városunkban aki 1,6-os autóval, netán BMW-vel közlekedik...ebben biztos vagyok.Nem versenyzésre kell, hanem ésszerűen közlekedni, olcsón fenntartani...
Köszi a megértést és a normális megnyilvánulásokat, véleményeket!
-
-
Balli
őstag
válasz
TayRol #23621 üzenetére
Basszus mert nem talalom
Szep kis pakkban van az osszes kocsi irata most neztem es zoldkartya sehol. Szerintem a parom kavarta el, mert hetvegen pakolgatott es kocsizgatott, este megyek haza remelem otthon lesz addig meg csak nem allitanak meg. (3eve vezetek napi szinten BP-n/hetvege videk es meg nem allitottak meg soha, kopp...kopp....)
-
Calogero
addikt
-
gaborbol
őstag
válasz
TayRol #22800 üzenetére
Kb 1 éve volt egy sorozat Discovery Channel-len, 6 és 3 mph sebességgel tesztelték az ütközésket, na ott olyan javítási összeggel távoztak az autók, hogy azt hittem befonom a hajam. A link alján van a táblázat, márkaszervizes, lehúzós, felszorzós biztosítóknak jóárasított árak
Itt meg a video:
-
Integra
titán
-
-
dragonfx
veterán
válasz
TayRol #15236 üzenetére
akkor most bármi is van aug 15ig bizti nélkül járnak amávosok mert bármikor kötöm is megy aug 16tól elsz érvényes aza szerződés?
Text>>az accord össze sme hasonlítható az 5-7es bmwkkel...a 3ast sem mossa le...alapból a 2.0ás moci 177 ló ...megy nézd meg mennyi 3as bömi meg accordot látni???
-
SaNyEe
aktív tag
ez miben merül ki, hogy nem fog megfelelően? Az esetek 90%ban user error a probléma, egyszerűen nem képesek padlóig nyomni a pedált, hogy az ABS működésbe lépjen vagy ha működni is kezd megijednek, hogy jujjmiazistenez és nem merik tovább tövig nyomni a pedált (az ilyeneknek találták ki a vészfékaszisztenst). Próbáltad már a határait ezeknek a fékeknek? Főleg nagyobb tempóról 120-150 - 0. Legjobb lenne egy lassulásmérő, hogy mennyi az annyi
[Szerkesztve] -
SaNyEe
aktív tag
azért az nem úgy megy, hogy fogom veszek egy másik tárcsát majd felteszem, főleg ha másik méret akkor meg pláne, gondold csak végig, hogy van egy gyári 256mm-es tárcsád és te szeretnél feltenni mondjuk csak 280mm átmérőjűt. A differencia csupán 24mm de a féknyereg miatt már fix, hogy nem megy be, minden típushoz más vastagságú, furatú,magasságú,átmérőjű tárcsa tartozik. Az, hogy egy másik fékrendszert rakass az sok kess nagyon, sokkal pénztárcakímélőbb, ha egy minőségi tárcsát és betétet veszel a kocsiba. A Textar cumókat nagyon dícsérik, mondjuk az árakon is meglátszik
Gyári tárcsa/betét kombóval mi a problémád? Sokat mész hegyekben és ellágyul a fék egy idő után, vagy csakúgy jobbat szeretnél? Csakmert, hogy a kocsi elejét vagy hátulját kell javítani az édesmind1(najó ezt ne vedd komolyan)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
én a gyárit brembo max - ferodo racing párosra cseréltem
a 262 mm-es tárcsák voltak 30e, a betétek pedig 15e.
gyári csövek maradtak, nem cseréltem fémre.
jóval erősebbek mint a gyáriak, utcára bőven jó lett most normális használathoz, meg néha állatkodni is.
amúgy vigyázni kell mert a brembo tárcsákhoz nem minden betét jó. legalábbis hondás körökben mással is használják mint ferodo, és nem elégedettek maradéktalanul. van olyan is hogy hullámosodik a tárcsa, aszongyák. én meg is kockáztatom, hogy ez is lehetséges, de valszeg pályanapoznak vele állat módjára, akkor meg már már kevés ez a fékrendszer.
amúgy meg a csillagos ég a határ, vehetsz rá komplett tárcsa-fékrendszert is.
mivel német autóról beszélünk ezért a mozgástér kisebb mint a japánoknál. de azok jóval drágábbak már. és figyelned kell, hogy a felniméreted miatt egyáltalán mi fér be alá és hogy mi éri meg egyáltalán..
Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest