- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
El Kebir
őstag
Ha csak napokat, vagy néhány hetet akarsz várni a vásárlással, akkor szvsz annyi idő alatt nem hiszem hogy jelentősen változna a dollár ára (és minden amit dollárban számolnak), de több hónapos időtávban már lehet hogy bejön a várakozás, vagy nem jön be és visszájára sül el...
-
szatocs
őstag
Igen, csak ez kis csuda, meg azért a másikat hamarabb megvenném.
(#7534) Brekk - Igen, néztem ezeket is, meg nem is most veszek hirtelen, megvárom még ezeket. De ha jól emlékszem (lehet nem), nem HDMI-sek, és 8ms-osak is, ami nem tudom, hogy hogyan jelentkezne.
(Na meg a 60-as keretből kell, hogy kiinduljak, a 65 már a nagyon max kategória.)
Még meglátom, hogy ezek milyenek, kb 1-2 hónap múlva meg döntök, remélem addig nem vonják ki a forgalomból az XL2370-et, remélem nem azért olcsósították le.
-
agemate
addikt
Egy jó CRT után még a prémium paneles (PVA, IPS) monitorok képe is rosszabbnak tűnhet. Az én CRT monitorom pl kifejezetten jónak számít a 17-esek között. Ha egyszerre használom a TFT-vel, észreveszem, hogy a színek mennyivel gagyibbak a TFT-n, viszont élességben a TFT győz. Az a fontos, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaid egy 50-60k-s monitorral kapcsolatban. Ez a pénz relatíve sok, de monitorra nem. A Samsung 2494HS azt stabilan tudja, amennyibe kerül. (egy itteni szakértő írta ezt nekem 2 hete) Ár/érték arányban az egyik legjobb. Én bátran tudnám ajánlani
Játékra kiváló, filmeknél meg függ a formátumtól, fps-től. Ha eddig a crt-n filmeztél, azután az ekkora felbontású filmezés mindenképp hatalmas élmény lesz. Mégha néha bántják is a szemed a gyors mozgások. De lehet, hogy fel se tűnik majd.
-
agemate
addikt
Ez ilyen.
Két hete, amikor vettem a monitort, engem is hasonló kétségek gyötörtek - elegem lett és megrendeltem a sokak által dícsért Samsung 2494HS-t
és nem bántam meg! A Philips 107T4-es CRTmhez képest förtelem a képe, de egy vacak, régi/olcsó TN panelhez képest csodálatos. Ez is TN, de kategóriáján belül a legjobb.
-
agemate
addikt
Azért várd meg hozzáértők tanácsát is! Én csak egy túlérzékeny júzer vagyok. Pl az Avatar nagyon zavaróan lassú volt, de a Fel! egyáltalán nem, pedig mindkettő 24fps. Eddig csak ezeket volt szerencsém megtekinteni BD-ről. Pl tegnap leszedtem egy trailert (.mkv formátumút) és azzal sem volt semmi gond, pedig szintén 24fps-sel ment.
Az Avatart pl családosan néztük és senki nem szólt egy szót sem, a végén sem panaszkodtak szemfájásra stb, csak én, mivel direkt azt néztem, hogy tökéletesen fut-e a film. Ez a 24p dolog is lehet, hogy olyan, mint az 5ms válaszidő - ha keresed észreveszed. -
agemate
addikt
Keress utána, arra figyelj, hogy a függőleges frissítési frekvencia egész többszöröse legyen a 24-nek. De ez a 24p dolog Blu-ray alatt zavaró csak és annak, aki kifejezetten azt nézi.
Mennyi filmet nézel? Ha heti 1x-2x akkor bőven jó egy 60Hz-es monitor. Ha FullHD filmeket vagodosol, akkor már nem annyira -
agemate
addikt
-
-
superg
senior tag
Én most vettem egy ilyet [link] Bár a játékrol nem tudok nyilatkozni mivel nem játszom de állítólag ahhoz sem rossz Filmezéshez általános használatra nekem szuper.A Led tényleg dob rajta a színek baromi élénkek főleg grafikai módban.Én mondjuk csak a 3 éves LG mhez tudom hasonlítani természetesen ég és föld a kettő a kis fogyasztás miatt(állitólag 18watt) a 70e foritos ára sem olyan egetverő.
Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brave
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged