Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a ROS teljes értékű, vagyis magába foglalja a SWOS-t, nem az a problémám, hanem hogy hülye a Mikrotik és anno szétválasztotta, most meg nem, meg ugye így a hülyeségnek nem szabnak határt, vagyis hogy egy Switch-et routerként használjanak, aztán szerintem csodálkozna valamelyik üzlet, ha visszavinnének egy ilyen Switch-et olyan problémával, hogy nem tudja NAT-olni a 10 Gbit/s-t, minek vannak rajta ilyen portok stb.

Mondjuk a hülyeségnek nem nekik kell határt szabni, de mivel már volt egy ilyen ág, ezért megmaradhatott volna, na mindegy. Egyébként a tűzfalszabályt elképzelni sem tudom egy Switch-nél, mert arra ott a VLAN, a VPN viszont miért ne igényelne CPU-t? Ha szerver szerepet játszik a hardver, akkor bizony hogy igényel, vagy csak most én nem értem ezt a kialakult helyzetet a VPN-el kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Eladó 2 db pixel 7
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold