- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
Ha a log szerver az átjáró gyakorlatilag onnantól kezdve nem tudom ip alapján egyénileg a felhasználót korlátozni, a miki router osztja az ipcimeket mivel a log server lan oldala az átjáró viszont egyes weboldalak tiltását csakis úgy tudom megoldani, hogy log szerver wan oldalára hivatkozva tiltom a kért webldalakat a mikiben így viszont akkor senkinek sem tölt be a tiltott weboldal átmenetileg ez jó, de később tuti hogy szegmensenként kell majd tiltani ezeket, szóval ez a weboldal logolós téma eléggé bonyolult, sehol sincs egy konkrét leírás, a transzparens proxy is csak a http forgalomra jó viszont mi azt szeretnénk hogy a https forgalom is naplózva legyen. A vpn az érdekes, mivel ha az átjáró a proxy lan oldala a pptp kapcsolatot közül 5ből 4 megy 1 viszont nem. Az lenne a legszuperebb ha a mikrotik routerrel lehetne megoldani precízen a kliens gépek weboldal logolását, a routerunk mondhatni elég szuper AH1100X4 with dude. Jó lenne valahogy ezzel az eszközzel megoldani ezt a szituációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest