- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cronerator
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel kérdésem.
Egy külterületi telephelyemre szeretnék internetet, ahova kábel természetesen nem megy. Mivel 4g lefedettség elég jó ezért egy olyan eszközre gondoltam, ami egyben router és továbbítja is a netet egyből.
Erre az eszközre gondoltam: Mikrotik RBLtAP-2HnD&R11e-LTE (LtAP LTE kit) [link]
Ahova tervezném rakni, onnan teljes rálátása lenne egy tőle kb 50m-re levő napelem rendszer inverterére (net nélkül nem lehet monitorozni a rendszert).
Nem vagyok annyira jártas a témában, ezért kérdezném, hogy megfelelő lenne e ez a router?
Véleményeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Nagyon szép állapot!! Honor 90 12GB 512GB - zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest