- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cronerator
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel kérdésem.
Egy külterületi telephelyemre szeretnék internetet, ahova kábel természetesen nem megy. Mivel 4g lefedettség elég jó ezért egy olyan eszközre gondoltam, ami egyben router és továbbítja is a netet egyből.
Erre az eszközre gondoltam: Mikrotik RBLtAP-2HnD&R11e-LTE (LtAP LTE kit) [link]
Ahova tervezném rakni, onnan teljes rálátása lenne egy tőle kb 50m-re levő napelem rendszer inverterére (net nélkül nem lehet monitorozni a rendszert).
Nem vagyok annyira jártas a témában, ezért kérdezném, hogy megfelelő lenne e ez a router?
Véleményeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Tudományos Pandémia Klub
- Horgász topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest