- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
Cronerator #9387 üzenetére
Szerintem egy "wAP R" elég lenne neked. Olcsóbb is. [link]
-
bacus
őstag
válasz
Cronerator #9387 üzenetére
ebben van gps is, nem tudom mi az ára, de még gps nélküli kültéri eszköz is van ami elég.
A wifi gondolom amúgy is le lesz tiltva...------
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy az ugyfelkapu.gov.hu oldal időtúllépéssel nem megy? Szombaton üzembe állítottam a dual wanos configot, az ügyfél sikongatott, olyan gyors lett 60/60 Mbit az eddig 8/0,3 mbit helyett, ma telefonál, hogy az ügyfélkapu nem megy.Próbáltam, hogy adott gép forgalmát a régi adsl netre terelni, de most akkor se megy, minden más oldal jó, tud letölteni, csak az ügyfélkapu nem megy
Én csak egy gépet látok, de állítolag egyiken sem megy
próbáltam ie, mozilla, firefox, proxy ki van kapcsolva, csak a kormányzati oldalak nem mennek, magyarorszag.hu, ügyfélkapu, stb. Mi lehet ez? (ez spec w10)
Én szerintem ez nem lehet mikrotik probléma !
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest