Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Fold?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
Cronerator
üzenetére
Szerintem egy "wAP R" elég lenne neked. Olcsóbb is. [link]
-
bacus
őstag
válasz
Cronerator
üzenetére
ebben van gps is, nem tudom mi az ára, de még gps nélküli kültéri eszköz is van ami elég.
A wifi gondolom amúgy is le lesz tiltva...------
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy az ugyfelkapu.gov.hu oldal időtúllépéssel nem megy? Szombaton üzembe állítottam a dual wanos configot, az ügyfél sikongatott, olyan gyors lett 60/60 Mbit az eddig 8/0,3 mbit helyett, ma telefonál, hogy az ügyfélkapu nem megy.Próbáltam, hogy adott gép forgalmát a régi adsl netre terelni, de most akkor se megy, minden más oldal jó, tud letölteni, csak az ügyfélkapu nem megy
Én csak egy gépet látok, de állítolag egyiken sem megypróbáltam ie, mozilla, firefox, proxy ki van kapcsolva, csak a kormányzati oldalak nem mennek, magyarorszag.hu, ügyfélkapu, stb. Mi lehet ez? (ez spec w10)
Én szerintem ez nem lehet mikrotik probléma !
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én csak egy gépet látok, de állítolag egyiken sem megy
ekkold