Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Éppen nemrég néztem az AccessPoint Kft. videóit, jó pár routert lemértek, köztük azt is, amire én kíváncsi voltam (RB3011), mondjuk a hAP ac^2-t és az ER-X-SFP-t speciel nem láttam, de van egy Router teszt ismertető videójuk, ez alapján ha van több normálisabb Mikrotik routered, akkor tudsz ilyen tesztet csinálni, bár ők is elmondják az összesítőben, hogy ugye ezzel a teszttel azért nem kapod vissza a valóságot, bár valószínűleg ami erősebb egy ilyen tesztnél, az jobban megállja a helyét a másiknál a valóságban is.
Esetleg annyit lehet még tenni, hogy írsz nekik egy e-mailt, hogy a két routert teszteljék le, aztán hátha megcsinálják
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold