- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
#70234880 #9165 üzenetére
A szakértelemmel minden ügyfélszolgálaton gond van, mert sok idő mire beletanulnak, aki meg eleve tudja, az nem ügyfélszolgálatos! Én örülök, hogy a telefont felvevő nem indiai akcentussal próbál kommunikálni, mert legalábbis az angol nyelvterületeken ezeket a call centereket kiszervezik indiába.
Egyébként meg dolgoztam gelkába, pontosan láttam milyen kérdésekkel jöttek be emberek, az ügyfélszolgálatokat nem az 0,1% -ra tervezik, akik tudják mit akarnak és hogyan, hanem a többségre, akinek fogalma sincs semmiről, a többségnek meg sajnos ez is több mint elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest