- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
hálózat-perverz barátom unszolására vásároltam egy belépő Mikrotik routert (RB951G-2HhD).
Eltöltöttünk együtt eddig három napot azzal, hogy romantikus táncot lejtettünk a sápadt holdfénynél. Gyakran beszéltem Édesanyjához és még többet gyerekkori legjobb barátom Édesanyjához, Marika nénihez.
Rá kellett jönnöm, hogy bármennyire hittem magam easy, de ügyes usernek, ehhez kevés vagyok.
Van egy UPC modem (router funkció kilőve), erre akasztanám rá. 192.168.10.1-es IP-vel szeretném futtatni, mert ez a szimpatikus. A Lan portokra lógna egy Synology NAS, PS4, kéne WiFi. Ráadásul miután nagy a lakás és a jelenlegi ~30 rongyos Asus nem képes beszórni, ezért a hálóban van még egy Asus ami repeaterként működik és kábelen van rajta az én és a nejem munkaállomása. De ahogy a Mikrotik működni tud, ezek mennek a levesbe és jön helyettük egy Unifi AC, mert azokat ismerem és bízok bennük. Feltéve, hogy kelleni fog, ugyanis a céghez ahol dolgozom nemrég telepítettünk ugyanilyen Mikrotik eszközök a barátom és az IP telefon szolgáltatónk segítségével. Meglepő eredményeket produkált WiFi-n. Sokkal-sokkal stabilabban és gyorsabban működik minden, sokkal nagyobb sugárban.
Szóval. Tudnátok e nekem segíteni lelőhelyekkel leírásokhoz. Igen, tudom, hogy ezek az eszközök nem az én szintemen vannak, de ugye jó pap holtig tanul. Tudom, hogy ott a Google, de túl vagyok rajta. Nálam a fórum mindig az utolsó mentsvár.
Ne kövezzetek meg és köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Bundle topik
- OTP Bank topic
- Lexus, Toyota topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest