Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• almi

senior tag

Sziasztok!

Létre szeretnék hozni egy site to site kapcsolatot egy speciális eszköz segítségével.

Mind 2 telephelyen be van téve az eszköz a router mögé amiből kapja a netet és az eszköz LAN portja vissza van dugva szintén a router egyik portjára.
    Az eszköz egy saját csatornán keresztül kialakítja a kapcsolatot, belső IP-k segítségével.
    Ezt az IP-t én nem tudom megváltoztatni, ezt a cég állította be, akiktől van az eszköz.

Az eszköz WAN portját, aminek az én routerem oszt IP-t, tudom pingelni(ebből a subnetből kap: 10.115.20.0/24), viszont a visszadugott LAN portját nem sajnos. Az eszköz beállított stat IP-je 192.168.10.2.
    Hogyan tudom azt elérni, hogy tudjam ezt is pingelni?

Próbáltam egy 192.168.10.0/24-es címtartományt felvenni erre a portra, de semmi nem történt.
    A túloldalról tudják pingelni a nálam lévő eszközt (Ezen a 192.168.10.2-es IP-n), szóval a cég biztos jól állította be a saját kis csatornáját.
    Kérdés, hogy hogy kell beállítanom a routeremen azt az interfacet, amibe az eszköz LAN portjából jön a kábel, hogy használható is legyen a dolog.

Mi lehet a megoldás?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák