- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Sziasztok!
Van arra valami ötletetek, hogy mi okozhatja, vagy hol tudnék tovább nyomozni, hogy mostanában számomra random időben, pár naponta a router kikapcsolja a saját Wifi-jét, mindkettőt. hAP ax2, most 60 napja megy, még a 7.6-os verzión vagyok. A logból látszik, hogy minden szép és jó, 19:19:46-kor pedig mindenkit leszór a hálózatról, aki éppen a Mikrotikos SSID-ken csatlakozik. 19:19:55-től pedig elkezdenek visszamászni az eszközök a másik vonalon, a nappaliban van egy TP-link Archer vezetékkel a Mikrotikhoz kötve, AP-módban, azok az SSID-k most is működnek. A Mikrotik SSID-k nem jelennek meg (látszik is, hogy nincs R betű).
Legutóbb úgy oldottam meg, hogy a Wireless Tables / WiFi Wave2 fülön kikapcsoltam és bekapcsoltam az interface-eket, mivel nem akaram újraindítani a routert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple asztali gépek
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 12700e , RX 6700 XT 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest