Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
válasz
Laszlo733 #22093 üzenetére
Én Linuxon csináltam. Az eredeti Mikrotik-es leírás alapján, a routeren, a Cloud menünél, a harmadik fülön van egy konfigurációs állomány. Csak feltelepítettem a wireguard-ot, majd létrehoztam egy /etc/wireguard/wg0.conf állományt és bemásoltam abba az előbbi konfigot.
Pöccre ment, csak az mtu-t kellett beállítani 1300-ra (a fórumon ajánlottak alapján). Egyébként megnéztem és a telómon 1280-ea állítja magának.
Azóta már kipróbáltam azt is, ha egy tetszőleges eszközt bekonfigurálok BTH-ra, majd annak a konfigját másolom be a notimra, azzal is működik.Nem lehet, hogy a korábbi VPN beállításokkal kapcsolatban akad össze valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Eladó Asus 4G-AC53U SIM kártyás router
- Latitude 5320 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest