-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Mandzsu
üzenetére
Hát nem tudom, ez pofonegyszerű pedig. Amúgy is először tudtommal a NAT szabályok futnak le, AZTÁN a firewall szabályok. Úgyhogy, ha van egy masquerade szabályod a NAT fülön belül legfelül, meg gyári tűzfal, alatta meg a te általad létrehozott NAT szabályok, annak mennie kell. Próbálgasd csak. Nekem se ment másképp, mint hogy túrtam a netet. Ha jól rémlik, nekem még net se volt a mikrotiken mikor megvettem. Talán még a masquerade szabályt is én adtam hozzá a NAT-hoz, aminek ugye legfelül kell lennie, hogy egyáltalán net legyen a mikrotikre kötött valamin. Asszem még az se volt gyárilag. Manapság már majdnem kulcsrakészen vannak. Ja, használj winboxot. Jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold