Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
XENISETE #20440 üzenetére
Pi-Hole és AD-Guard-ot használtam külön-külön egy Pi3B+on, később pedig egy Pi4-en.
Annyira komoly szűrőlistát raktam bele, hogy a Raspberry belefulladt.
Aztán - mivel Unifi rendszerem van - használtam inkább az Unifi OS saját belső okosságait. Nem tuti az sem, de műxik. Annyira kizárta pl. Kínát, hogy a kínai okoskütyüim telefon appjai mind meghaltak, mert nem tudtak hazatelefonálni. Ugyanakkor szerencsére a belső hálóról ugyanezek jól mennek... de nem ez volt a kérdés:Szóval Pi-Hole szerintem okés, ha nem túl sok a szűrendő tartalom.
AD-Guard is pöpec, ráadásul magyarul is tud, de túl sok mindent lehet és kell rajta állítgatni, ami engem kicsit megzavart. És őrá is igaz az, hogy nem szabad túl sok listával teletömni a pici agyát.De lehet, csak én vagyok béna, úgyhogy fenntartásokkal kezeljétek eme bejegyzésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest