Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Oppo R5s - vékonyság, végletes árakon
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Van a nyaralóban egy MikroTik Chateau, aminek az LTE jelerősége nem túl acélos. Gondolam veszek rá egy külső antennát (mANT LTE 5o 5dBi), hátha jobb lesz valamelyest, viszont nem tudom mit rontok el, nem látok különbséget. Igazából furán viselkedik, mert hiába kerestetem vele az antennát, azt mondja a main a legjobb és egyetlen. Beállítottam a modem -nél both -ra és Auto -ra is, de nem látok különbséget. Mit tudok még megpróbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold