Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audience
aktív tag
válasz
amargo
üzenetére
az ESP-knek mindegy, 2,4GHz-en mennek egy stream 72Mbps, rengeteg elfér egy AP-n, ami engem zavar az, hogy CAPSMAN alatt rajta ragadnak egy-egy AP-n és nem váltanak, de azzal is lehet élni.
Igazából bár lehetne jobb, de nekem rendben van a WiFi a Mikrotik-nél. 500Mbps kijön belőle, az nekem mindenre elég. Könnyű szerparálni a cuccokat, rendben van a lefedettsége is. Persze van sok csilli-villi extra ami jó lenne, de a band steering -en kívül nincs gondom. Nem éri meg mindent cserélni, pláne most amikor a cuccok még erősen kísérleeti jellegűeknek tűnnek AX tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold