- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
E.Kaufmann #17711 üzenetére
És Reggie0 -nek is.
Most látom mennyire trehányul írtam.. szóval egy hAP AC3-ról van szó kis otthoni felhasználás PoE-vel táplálva, azért van rajta 20-25 aktív eszköz Wifi-n LAN-on pedig olyan 4-8.
Viszont szerintem itt a klienssel volt a gond.. nem volt sok időm reggel és csak 1 gépről próbáltam a mikrotiket elérni, mindenféle anomália volt, a ping-ból is 40% packet lost, belső gépeket alig értem el, stb.
Viszont telefonról az előbb megnéztem és minden flottul ment, HA-ba küldöm be az eszköz erőforrásait és ott sem volt semmi érdekes, minden tök normális volt.
Bekapcsoltam újra a számítógépet és láss csodát, mindent elérek a WinBox nem dobálja a kapcsolatot, minden frankó (a log-ban semmi jele nem volt még annak se, hogy ez a kliens leszakadt).
Szerintem a kliens hálókártyája fáradt el (sima, Intel(R) Ethernet Controller I225-V), pedig 25 fokos szobába van.
Nem tudom mitől tud ilyen előfordulni, mindenesetre köszönöm, hogy segíteni próbáltatok!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest