Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
yodee_ #15981 üzenetére
Mobilneten a szolgáltatók valamiért szeretik blokkolni a VPN-ek működését. Természetesen letagadják. Ezért jobb olyan VPN-t használni, amelyik nem fix portokat használ, hanem tetszés szerint állítható, ugyanis ezeket emiatt nehéz blokkolni... itt jön a képbe az openvpn mert az ilyen, csak éppen sokkal lassúbb mint a PPTP / L2TP / ipsec (ezek viszont csak adott porton működnek). Viszont a RouterOs7-be bekerült a wireguard, ami szintén bármelyik porton működhet, és gyors
Gyakran előfordult, hogy olyan helyen interneteztem ahonnan sem PPTP-t sem L2TP-t nem tudtam használni, és így nehezebben értem el pl. az otthoni NAS-t. A wireguard-al viszont működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest