- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Ear001 és Ejelhar!
Köszönöm! Úgy érzem, hogy most feldobtam a labdát rendesen. Előre is köszönöm a türelmet. Próbálom kicsit megfordítani a kérdést, az igényeimet, hátha így egyszerűbb lesz mindenkinek.Van-e értelme most, ilyen 2.5 Gbps-es fejlesztésbe fogni?
Jelen pillanatban mire tudnám ezt kihasználni? Maximum a PC-t/szervernél tudom elképzelni ezt, hogy gyorsabban lehessen letölteni stb... de érdemes-e? De ha tévedek, igazítsatok útba, kérlek!
Igazából a 2 Gbps Telekom kapcsolat a stabilitás miatt kell nekem. Mire gondolok itt? Hogyha valaki Netflixezik, a másik videó konferenciában van, a harmadik torrentezik, ne legyen gáz. De igazából a feleségem nem egy pro felhasználó, laptopon intézi a kis dolgait, Viber videótelefonál, YouTube-ot néz és Netflixezik. Én is hasonló, de én azért torrentezek is, de nem csinálok olyan "brutális" dolgokat. LAN oldalról van-e értelme fejlesztésnek? Beletenni a súlyos tízezreket azért, hogy egy eszközöm ne gigabit sebességgel dolgozzon?
Vagy rosszul látom a dolgot? Eddig azért váltottam le mindig a szolgáltatói eszközöket (vagy raktam bridge módba), mert a saját eszközzel sokkal jobban tudtam menedzselni az életemet. Az előző házunkban eléggé faramuci módon volt megoldva a kábeles csatlakozás, de működött. Itt nem akarok kompromisszumot, egyszer akarok falat vésetni, szétcseszni mindent, hogy jó legyen. A falakba egyébként CAT6a S/FTP vagy CAT7 S/FTP kábelt tervezek húzni, persze hagyni akarok csövezést az esetleges (?!) optikának majd valamikor a jövőben.Azért gondoltam a MikroTik routerre is a szolgáltatói eszköz után, mert nagyon jó tapasztalatokat hallottam, olvastam róla több forrásból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest