Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tacsk0

aktív tag

Sziasztok

Beruhaztam egy RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN routerre. Kicsit tanacstalan vagyok, 3 napja vettem at, azota kuzdok vele. Az alap lan/wan setup utan azonnal frissitettem a legutolso stable router osre es ugyan ezt tettem az fw vel is.
    A problemam a wifivel van. Eddig egy linksys 1900acst hasznaltam openwrtvel. A ket router megegyezo helyen van, egy 50nm panel lakas kozepen. Mind ket router ac-s beallitassal (auto freki, 80mhz channel, hu regio, default tx power) fut.
    Ami szamomra megdobbento hogy a lakas 4 kulonbozo pontjan ugyan azzal az eszkozzel (huawei p30 telefon) dupla akkora sebesseget merek egy 6 eve gyartott routeren jelen esetben az 1900acsen mint a tiken. Szinte az osszes lehetseges beallitast eltekertem. Esetleg valakinek van valami jol mukodo konfigja a tikre vagy ez ennyi es ezt tudja fogadjam el...?
    Csak egy pelda. Azonos helyen a lakasba a wifi kapcsolat elmeleti sebesseget a huawei p30 a tik eseteben 175Mbit/s becsuli es 90Mbit/s speed teszt eredmeny szuletik. ACS1900at használva a kapcsolat 585Mbit/s es a speed teszt eredmenye pedig 265Mbit/s.

Új hozzászólás Aktív témák