- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android dual SIM okostelefonok
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
grabber #11962 üzenetére
Igen én is azt vettem észre, olvastam itt is és máshol is, hogy mikrotiknél kicsit lassabban reagálnak, de tudom azt is mi az erőssége ennek a márkának.
Igazából nem hajt a tatár, nem is mondom hogy égető számomra az ax szabvány, leginkább a kertben is elérhető wifi miatt fejlesztenék, de úgy vagyok vele, hogy ha már veszek vmit akkor inkább egy ax-es rendszerben gondolkodom. csak hangosan gondolkodtam, háhta kapok itt iránymutatást..
Ha jól tudom Mesh-be kötni az ac2-t csakis mikrotik eszközökkel, pl. egy cap ac-vel tudnám, tehát (ha meg is maradok ac vonalon) más gyártó AP-jával nem müködne együtt igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest