- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
doktordrog #10438 üzenetére
Igazából ha nem túl jó a jelerősség, akkor én nem is beltéri routerben gondolkodnék, hanem kültériben, mint pl. egy Mikrotik RBwAPR-2nD&R11e-4G.
Annyi hogy ez 10/100-as porttal rendelkezik, így a 100 Mbit/s feletti hozzáférés nem valósulhat meg, persze gondolom nem is ez a lényeg, meg ugye a jelerősség mint mondtad, nem túl jó, így valószínűleg nem is lehetne összehozni, viszont ezt ki lehet rakni kültérre a ház tetejére és a jelerősség probléma részben megoldva, mögé már bármilyen routert, vagy akár egy switch-et is be lehet tenni, attól függ hogy van felkonfigurálva.(#10439) jegesib:
Én csak azt nem értem, hogy ha Mikrotik-ed van, akkor minek a Quick Setup?
Tehát a kettő az nem fér össze, egyébként meg nem is értem minek mentél bele a gyors beállításba, hiszen ha jól emlékszem, akkor alapból az AP Bridge módban van a hálózatban (bár lehet ahhoz már a mode gombot kell használni, nem emlékszem rá) és csak az SSID-ket kell felhúzni rá azt jól van, annyi hogy ez esetben a guest nem olyan egyszerűen konfigurálható, szóval ha már van egy RB2011 UiAS routered, akkor használd a CAPsMAN-t, hozd azon létre a vendég hálózatot, az AP-t tedd a belső, vagy menedzsment hálózatra, aztán CAPsMAN segítségéve konfiguráld fel rá az SSID-ket, illetve azokat rakd a neked megfelelő hálózatba, szerintem sokkal egyszerűbb, mint külön az AP-kat beállítani, főleg ha csak QS szinten próbálod, ami már több esetben bizonyította hogy nem túl jó és nem is túl stabil megoldás, nem is tudom minek rakták bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Elektromos autók - motorok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 86% gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest