Hirdetés
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
doktordrog #10438 üzenetére
Igazából ha nem túl jó a jelerősség, akkor én nem is beltéri routerben gondolkodnék, hanem kültériben, mint pl. egy Mikrotik RBwAPR-2nD&R11e-4G.
Annyi hogy ez 10/100-as porttal rendelkezik, így a 100 Mbit/s feletti hozzáférés nem valósulhat meg, persze gondolom nem is ez a lényeg, meg ugye a jelerősség mint mondtad, nem túl jó, így valószínűleg nem is lehetne összehozni, viszont ezt ki lehet rakni kültérre a ház tetejére és a jelerősség probléma részben megoldva, mögé már bármilyen routert, vagy akár egy switch-et is be lehet tenni, attól függ hogy van felkonfigurálva.(#10439) jegesib:
Én csak azt nem értem, hogy ha Mikrotik-ed van, akkor minek a Quick Setup?
Tehát a kettő az nem fér össze, egyébként meg nem is értem minek mentél bele a gyors beállításba, hiszen ha jól emlékszem, akkor alapból az AP Bridge módban van a hálózatban (bár lehet ahhoz már a mode gombot kell használni, nem emlékszem rá) és csak az SSID-ket kell felhúzni rá azt jól van, annyi hogy ez esetben a guest nem olyan egyszerűen konfigurálható, szóval ha már van egy RB2011 UiAS routered, akkor használd a CAPsMAN-t, hozd azon létre a vendég hálózatot, az AP-t tedd a belső, vagy menedzsment hálózatra, aztán CAPsMAN segítségéve konfiguráld fel rá az SSID-ket, illetve azokat rakd a neked megfelelő hálózatba, szerintem sokkal egyszerűbb, mint külön az AP-kat beállítani, főleg ha csak QS szinten próbálod, ami már több esetben bizonyította hogy nem túl jó és nem is túl stabil megoldás, nem is tudom minek rakták bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest