- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Köszönöm szépen, igazából nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű, eddig azt hittem, hogy a CAPsMAN alatt kell beállítani valamit, vagy a wAP mode gombjával szórakozni, hogy csak a CAPsMAN-re reagáljon.
Ami a frissítést illeti szintén köszönöm, tényleg eltér az architektúra, a router ARM, az AP MIPSBE, bár ezek szerint úgy működik, hogy a router-ről frissíti az AP-t is, én meg valahogy abban a téves tudatban voltam, hogy a router kiadja neki a parancsot, az AP meg letölti a neki megfelelőt, mint ha csak Winbox-al mondanám az AP-nak, hogy töltse le és frissítse magát, de ezek szerint nem olyan egyszerű, mint én azt gondoltam.
Viszont ezzel kapcsolatban még annyi kérdésem lenne, hogy a firmware-t is frissíti magától, nem csak a szoftvert, vagy azt megint külön kell, persze már ha indokolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest