Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
tök hüle emeberek szakértősködnek short és egyéb videókban, lásd:
#1hudakdenes
Ide arcok kellenek mint a harcosok klubbjába akik bevonzák a sok öreg, vagy debil fiatal alakot#5antikomcsi
aki ennyire szakamiatalan az ide ne írjon semmit, a lapcsalád védelméről meg vissza vonok mindent, megérdemelték az utolsó alpári jelzőt is facen azok után hogy egy xeon-t xenon-nak hívnak egy oktató videóban. Aki ilyen tanulatlan barbár kontár IT újságíró, az minden mocsadékot megérdemel a szerkesztőséggel együtt. Miért? Mert azzal a sok butasággal, a titán rangú spam tagokkal akiknek egy értelmes karakter nem hagyta el a klaviatúráját csak tönkretesznek mindent, féligazságokat + rettenetesen nagy butaságokat tejesztenek.
Sikeressen szétverték a lapcsalád szakamiságát, és bevonzották a buta alpári kattintó közönséget. Ha nekik készül a tartalom, akkor viseljék el... Mindig reménykedtem, de van lejebb
-
antikomcsi
veterán
Nem a konkrét témához, hanem a megjelenés formájához szólnék hozzá, inkább érdeklődés szintjén, mint bírálat, vagy hasonló.
Értem én, hogy ez az új trend, a mostani generációnak ez kell, kattint és néz. De mi lesz velünk, amig még élünk? Én nem fogok vidókat nézegetni, számomra sokkal informatívabb és jobban kezelhető egy jól megírt cikk, néhány ügyesen beszurt képpel. Jobban lehet keresni, sokkal jobban átlátható számomra, és könnyebb a szükséges tudást kinyerni.
Tudom, hogy több idő, de nem lehetne a kettőt ötvözni? Megírni a témában a tartalmat, minden szükséges infóval, hírrel, és úgy csatolni a videó linkjét. Én elolvasom rászánva azt a pár percet, más meg kattint és átpörgeti a kisfilmet. Köszönöm ha megfontoljátok!
-
ha3flt
tag
válasz
hudakdenes
üzenetére
Ráadásul igazából "zion"-nak ejtik, ha már keveredünk az angollal, de ez nem kötelező.
-
joghurt
addikt
Szerintem az egész GenZ-GenAlpha tiktokdensz helyett bőven elég ez a szöveges táblázat a különbségek megértéséhez. Akinek meg nem, az inkább ne foglalkozzon hardverrel (még felhasználóként se).
-
hokuszla
senior tag
válasz
hudakdenes
üzenetére
megbocsájtható, beleégett a epic látványa az agyába
-
hudakdenes
újonc
Ha már ismeretterjesztő videót készítesz, hitelesebb lennél, ha nem kevernél egy processzort egy nemesgázzal. 🥹(Xeon <-> Xenon) 25+ éve piacon van a márkanév... 🍻
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sikeressen szétverték a lapcsalád szakamiságát, és bevonzották a buta alpári kattintó közönséget. Ha nekik készül a tartalom, akkor viseljék el... Mindig reménykedtem, de van lejebb