- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeaShark
tag
válasz
jerry311 #10131 üzenetére
Szia!
Nem adtam fel, és én is próbálok minél több helyen - ahogy időm engedi - utána nézni a dolognak.
Kipróbálom, majd azt is amit te javasoltál. Mivel még csak ismerkedek a mikrotik világával így biztos, hogy bele fogok esni egy két problémába. Igaz az is, hogy sok minden sikerült már megcsinálni.
Kb. fél éve vettem és pár hete kezdtem vele jobban foglalkozni, anno mégy csak a "Quick set" segítségével állítottam be a router-t és azt pofozom mindig tovább.
A lakásban a jobb wifi jelerőség/sebesség és egyéb hálózati eszközök (NAS, stb.) miatt vettem a második ac2-öt. Mivel mindenhol azt olvastam hogy a legjobb megoldás ezen esetben a CapsMan ezért most ez a nagy kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest