- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Köszi! Kár

Mondjuk már az eredeti windows is nagy előre lépés nálam
Hát ez egy kalandos történet. Novemberben black firday-kor rendeltem egy első generációs RT-t az egyik munkatársam ismerőséhez. Ami úgy volt hogy karácsonyra hazahozza az kinti ember barátnője aki jön haza. Ám ő nem hozta, de közben rendeltem egy Type cover 2-t a tesómhoz angliába, ez meg is érkezett még karácsonykor. Aztán eltelt 2 hónap de a tablet azóta sem jött meg, mindenféle mesélvel hülyített a kinti gyerek, de több mint valószínű hogy már sosem fog megjönni. Szóval több mint 2 hónapja csak a bontatlan kis billentyűzetet nézegettem sopánkodó szemekkel. Majd végül találtam egy ismerőst aki szintén amcsiból hozott nekem egy pro 2-t. (128-ast).
Szóval most öröm és boldogság van. A fő gondom hogy a display port adapterem még nem jött meg ezért nem tudom kitenni munkában a nagyképernyőre :/ de remélem az is megérkezik pár napon belül.
Fúúú de utálom hogy itthon semmit nem kapni hozzá -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest