Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Leginkább nekem is videóra kéne, ugyanígy változó és/vagy kiszámíthatatlan helyzetekre, hogy nyitott rekesszel se kelljen
magasraalacsonyra emelnem a shutter-t, mikor már nincs lejjebb ISO-ban. Szerintem ide elég lenne egy ND8, vagy ND16.Meg szeretnék néha nappali timelapse felvételeket is készíteni. Oda viszont valószínűleg valami erősebb kellene.
De ha ezeket a helyzeteket számottevő képminőség romlás nélkül meg tudnám oldani egy szűrővel is, az lenne a legjobb.

Úgyhogy, ha találsz valami jót, aránylag megfizethető áron, akkor lgysz linkeld majd be. Én is keresgetek, olvasgatok a témában.
(#88985) INTELligent: Én a multit általában focimeccseken szoktam használni (még az FZ200-zal, 300-zal), ahol gyorsan kell lődözni, és nem mindig középen van a kívánt téma. Ott általában eltalálta a rendszer, hogy mire kell fókuszálni.
Az egymezőst egyébként én is szeretem. Meg amit még sokat szoktam használni, az az MF alatti egyszeri autofókusz, gombbal, vagy érintéssel. Amit aztán szükség esetén tudok finomhangolni kézzel.
A családi eseményen miért nem használtál touch fókuszt (és expót)? Szerintem az is eredményes lett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest