Hirdetés
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Egyedül a specet néztem
No igen... én már rájöttem, hogy nem a fotelből kell megmondani, mi a drága és mi az olcsó, mi a jó és mi a rossz. Régen specek alapján mindig is irigyeltem a Panásokat, valahogy több érdekesebb, jobb gépük volt papíron, főleg az mft első éveiben. Mindig is azt gondoltam, ha a Pana egyszer képstabit tesz a gépeibe, nem kérdés, melyiket válasszam a két márka közül. Ehhez hűen amikor tavaly elromlott a régi Olympusom, körbe néztem és láttam a Gx80-t, hogy spec alapján nagyon jó, árban is, akkor azt gondoltam, hogy egy ilyen gép mellett ki az, aki még Olympust vesz olyan árakon.
Ki? Hát mondjuk én... ugyanis megvettem a Panát, nem bántom sokat, mert egyébként korrekt masina, de NEKEM akadtak problémáim a színekkel, a szoftverrel, a kukucska kényelmetlen volt, oldalról beszűrődött a fény, valószínűleg ezzel egy kisebbséget képzek, de nem vagyunk egyformák, viszont javítani ezt nem tudtam, mert nem cserélhető a szemkagyló. Akkor jött a következő felismerés, amit bár spec alapján lehetne is tudni, de gyakorlatban jön elő igazán. 100-300-t rátettem a boltban és nem volt valami kényelmes. Kéne markolat, ja nincs rá. Még utolsó szalmaszál a jó 4K videó lehetett volna, de kinn terepen rájöttem, hogy még sem vonz annyira a videózás, mint azt gondoltam otthon, a fotelban. És igen, az E-M5II drágább, de ezek mind megoldottak ott, így számomra egy teljesen más dimenzió. No, azt a Canon-t kb ugyanilyennek látom. Aztán mindenki döntse el maga, hogy melyik gép drága vagy épp olcsó. Ezek után én azt mondom, hogy bár jó gép a gx80, biztos jó az az E-M50 is, de nem hiába drágább az E-M5 II... és NEKEM megért ennyit.
Egyébként a több gomb az ökölszabály, hogy jobbat is jelent. Minden márka termékvonala úgy néz ki, hogy minél magasabb kategóriás gépet nézel, annál több a kezelőszerv rajta, azért mert kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Le Mans Ultimate
- Ford topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Sony Alpha 7 A7 (mark-1) 41k expo
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs