Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
válasz
oil120
üzenetére
Köszönöm mindhármótoknak a tippeket. Egy kicsit pontosítanék a kérdésemen: igen, azt szoktam nézegetni, hogy milyen gyutávon készül a legtöbb értelmes/nekem kedves képem - ezek közül az utóbbi időben az 50-135 dominál a két manuállal, portréra főképp, utcaira pedig a tele felettébb hasznos tud lenni, legalább is nekem az utóbbi időben annak bizonyult. A 100-300 is itt kerülne részben bevetésre, bár a fő terület az inkább madár lenne, ill. szerintem én is kipróbálom portréra.
Megnéztem a 45-175-öt és a 45-200-at is a javaslatotokra, azt nem tudni, hogy mitől ennyivel olcsóbbak, mint a 100-300? Mert akkor a 45-200-nak viszonylag jó ára van.
A másik, a 14-100 tartományt hány obival érdemes lefedni, ha kvázi olcsón megúsznám és nem akarok obit cserélni néha fotózással megszakítva (tegyük fel, hogy nincs meg a tele)? A Pana 25 + még egy a 45-60 sávban elegendő lehet?
Amúgy lehet el kéne csak menni valamilyen boltba és kipróbálni, viszont most csak MM, meg ilyenek vannak a közelben, náluk van esélye, hogy viszek egy vázat és azt mondom, hogy azt az obit szeretném kipróbálni vagy elkergetnek a francba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Facebook és Messenger
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest