Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Stabil pályára állt az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
Sziasztok,
Segitseget szeretnek kerni.
Kellene nekem egy kamera videok keszitesere.
Van egy nikon D5100 vazam amivel lehet videokat csinalni, de a lassu AF miatt egyaltalan nem alkalmas
auto, es motocross esemenyek rogzitesere.Van par versenyzom amiket kineztem magamnak, de egyszeruen nem tudok donteni/valasztani koztuk.
1. Panasonic G7 - Tetszik csak a lencsek eleg dragak hozza.
2. Panasonic FZ1000 - Talan a legjobb valasztas lenne mivel nem kellene uj lencsere beruhazni.
3. Sony Alpha 6300 - Itt is a lencse a kerdeses inkabb. Talan O lenne a legjobb valasztas?Aztan elkezdtem nezegetni a videokamerakat is.
Sony AX100 - Az 1" szenzor viszonylag nagynak szamit ebben a kategoriaban.
Sony CX900 - O eleg kerdese, mert nem tudja a 4K -t.
Panasonic HC-WXF991 - Kicsi szenzor miatt nem tudom, hogy mennyire lenne jo valasztas 1/2.3".Melyik lenne a legjobb valasztas szerintetek? Ar/ertek arany fontos, nem akarok sokkal tobbet kiadni egy kevesbe jobb gepert. Illetve, ha van valami jobb a felsoroltaknak ne kimeljetek!
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Autószerelők, autószerelés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen NAS-t vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 4200 expoval! )
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest