Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Sajnos itthon drága portéka lesz ez a kártya. Ez a 220E Ft-környéke (vagy alatta de tudom ez álom) lehetne létjogosultsága. A mostani bolti árakon sajnos felejtős...
-
Most az RX 9070 XT az értelmes választás. Már RT-ben sem rossz, és az FSR4 már tud versenyezni a DLSS4-gyel (kb DLSS3 és 4 között van minőségben). Egyedül még a 3 extra frame generálása hiányzik (az AMD csak 1 extrát tud), de hogy őszinte legyek, mindenki jobban jár a nélkül.
-
Fotelman
csendes tag
Ha nem is egy vadállatot, de ár-értékben biztos aki megvette jobban járt mintha vett volna mást.....
Gondolkodóba estem, hogy érdemes-e leváltanom a 3070 oc- kártyám, de a 4-es széria nemhogy olcsóbb, de még drágább is lett, az 5xxx széria pedig egyenlőre több sebbtől is vérzik számomra.... -
Feri1977
senior tag
Az egész 50-es széria egy hulladék horror áron.
-
kago akira
tag
Sikerült köszönni +++
-
KillBorn
senior tag
Úgy is foglamazhattam volna, hogy a mostani tesztekben van egy teljesítménykülönbség az 5070 és 9070 között. Az idén év végétől (és jövőre) megjelenő címekben ez a különbség nagyobb lesz. A két kártya között a teljesítménykülönbség nőni fog, amire az nV az 5070 Superrel fog válaszolni. Drágábban. Már most látják, hogy a fejlesztés alatt álló címekben versenytársaihoz képest a 9070 a mostani tesztekhez hasonlóan teljesít, az 5070 már jobban lemarad. FrameGen ide vagy oda. Ennek számos oka van, de talán a legnagyobb, hogy jelenlegi állás szerint PS5pro pár (2025+2) évig még a sony csúcs konzolja marad, és az abban lévő GPU gyengébb mint a 9070, de a felépítése hasonló, így gyakorlatilag az optimalizálás könnyebb a 9070 sorozatra, és már RT-ben is elkopott az nV előnye. A 9060XT fogja az 5070-et kisebb fogyasztással, és papíron olcsóbban. Pár % van közöttük az nv javára. Az igazi árakat meg ismerjük.
-
GreatL
őstag
Akkor egy vadállatot adtam el tavaly - RTX 3080 Ti...
-
Malo
csendes tag
5.26-5.34 -nél a videóban, mi ez a nagyon gáz kijelentés, hogy
"az ajánlott fogyasztói ára 550 dollár, ami TERMÉSZETESEN MAGYARORSZÁGON esélytelen, hogy annyiért valaki hozzájusson egy ilyen kártyához"
Senki sem vásárolt és egy darabig nem is fog új nvidia kártyát, a gyártó által meghirdetett fogyasztói áron, majd csak 2év múlva talán.... nem országfüggő... -
joysefke
veterán
Amit sokan elfelejtenek még, hogy az AMD-k imádnak ciripelni a coil whine-tól, mint a kabócaraj a horvát tengerparton.
Ami 9070/X tesztben eddig kitértek a coil whine-ra, ott mind kiemelték, hogy gyakorlatilag nincsen és hogy sokkal jobb a 9070 coild whine szempontjából mint a tesztelt 5000-es RTX-ek. -
mumtaz
senior tag
"Kritika: A fólia lehúzás nagyjából megy, az eldobása kevésbé. Lehet, hogy jobb lenne a lehúzás után egy vágás."
Több, mások által készített videóban is volt hasonló baki. De azt soha nem tudtam, és nem tudom, hogy másnak is feltűnt-e, ha "bebakiznak" olyankor egy pillanatra fapofával belenéznek a kamerába. Nem tudom, olyankor mire gondolhat az "előadó", de kicsit olyan, hogy "remélem ezt senki nem látta".
Mondjuk élőnél még ok, de felvett anyagnál mondjuk inkább poénnak marad benne.
De akkor is vicces. -
thomeef
őstag
1) Az Asus prime 330-ba van itt is, ott is, az teljesen korrekt basic kártya. És mindkettő kapható. Azért hasonlítottam ezt a kettőt.
2) Ha figyeltél volna, direkt nem hivatkoztam semmi másra (9070 xt, 5070 ti stb.), mivel készlet híján mindenki annyiért árulja amennyiért akarja. Vagy nem is kapható egyáltalán. Tök jó hogy te be tudtad szerezni, de akkor küldjél már te is egy linket a 370k-s 9070 xt tuf-ról... Örülök az egyéni sikerednek, de itt én most inkább általánosságban próbálok beszélni a vga piacról
-
thomeef
őstag
9070---> [link]
5070---> [link]Nem tudom, én jelenleg egy kicsit hypetrain-ek érzem ezt az amd vonalat. Az tény hogy nvidiaból szar a készlet ezért az egekben az ár, de engem még messze nem győzött meg az amd sem hogy bármiben jobb lenne.
Amit sokan elfelejtenek még, hogy az AMD-k imádnak ciripelni a coil whine-tól, mint a kabócaraj a horvát tengerparton. Van akit nem zavar, de én pl. előbb záratnám magam egy gumiszobába, mint hogy azt halgassam egész nap
-
RobbyJr
addikt
válasz
MasterDeeJay #6 üzenetére
-
thomeef
őstag
Azt megmondaná valaki, ha már fel akarjátok gyújtani, hogy ez miben rosszabb mint egy RX9070? Csak mert pontosan ugyanannyiért lehet kapni
-
HantekDSO
tag
"Vadállat"?????? Hát ez még őzgidának is gyengusz!
Passziánszozni pedig drága!
-
Na akkor csomagoljuk is vissza és vegyünk egy rendeset.
troll on
-
Alusky
senior tag
Amikor elkezdenek mémek készülni a fóliás részből akkor tudni fogjátok, hogy jó úton jár a csatorna fejlődése.
-
csaba951
veterán
2:44 A beépítős/teszt videóban megemlíthetnéd, hogy mennyire könnyen lehet csatlakoztatni az 1 x 16-pin (Asus írja így!) tápcsatlakozót. Illetve amikor a helyén van, mennyire egyszerű levenni a foglalatból. A kép alapján elég nehéznek tűnik a kihúzása a szomszédos borda miatt.
Kritika: A fólia lehúzás nagyjából megy, az eldobása kevésbé. Lehet, hogy jobb lenne a lehúzás után egy vágás. Egyébként tetszett a videó. Ami érdekelt, az kiderült belőle.
-
csaba951
veterán
A videót megnézve helyre került a cím. És most lássuk mennyi kommentelő van aki csak úgy beír, anélkül, hogy megnézte volna!
Meg is van az első!
-
4K vadállat?
Video lejátszásra? Arra kiváló .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hamarosan leteszteljük, de először nézzük meg hogy néz ki az ASUS Prime RTX 5070-es kártyája!
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- iRobot Roomba i7+ eladó minden tartozékával plusz kiegészítőkkel eladó!
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Gyári AMD Wraith Stealth Ryzen AM4 CPU hűtőventillátor cooler hűtő
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Noctua NH-C14S
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest