Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

válasz Parci #77961 üzenetére

@Parci: itt hozzászoltam. Meg aztán még egyszer. Majdnem pont kétszáz HSZ-szel korábban volt... És előtte és után mennyi ideig ment a dolog, még a politikai és származási témáig is süllyedt a dolog... Nah ez szánalmas és vannak emberek akik ilyen közösségnek nem akarnak részei lenni... Viszont szeretnének egy MFT társaság részei lenni, ahol időnként vannak találkozok, közös fotózások, élménybeszámolók, személyes találkozok. De komolyan itt vannak olyan megszólalások, akik inkább félelmet generálnak, mintsem, hogy megjelenjek velük egy helyes egy időpontban.
    Információim szerint korábban is volt már igény a tisztulásra...
    Ez a kis réteg (ismeretlen számú tag) semmi másra nem vágyik, mint egy kis színvonal növekedés, és megértés a kezdők felé.... Nem pedig a rendszeresen visszatérő hitvitákig, amik igen alacsony szintre süllyednek mikor elfogynak az érvek....

Nem állítom, hogy többség, ismeretlen tömeg... És nem kell hozzá két hónap, elég az elmúlt két hét HSZ-eit követni...

Még egyszer mondom vagy is írom, nem a technikai hozászolással van baj. Minden információ nagyon hasznos, de a sehová sem vezető hitvita értelmetlen. Minden maradhatna, ha nem a meggyőzés menne, hogy kinek milyen rendszert kellene használni, mert a többi sz@r.

Egyszerűség kedvéért tételezzük fel, hogy egyedül vagyok, senki sem gondolja úgy mint én. Akkor is azt gondolom semmi olyat nem írtam, ami valakinek is rossz lenne, vagy tovább rontaná a topik színvonalát!
    Sokkal inkább csak növelni, ha személyeskedés helyett ´végigolvasnátok és végig is gondolnátok....

Új hozzászólás Aktív témák