Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fi:zi'k

nagyúr

válasz eeXaa #76173 üzenetére

"dokumentáció-riport" - Ez annak is nagyon gyenge, nem több egy point-n-shoot folyamatnál.
    "ténylegesen a szakmai élvonalat próbálják erősíteni" - Eléggé a béka segge alatt lehet az a színvonal, amit ezek a sorozatok erősítenek.
    "kompetensen ülhetnének abba zsűribe" - Ezek az emberek pedig úgy hajtanák el a most díjazottakat, ahogy eredetileg is kellett volna. Egyébként, te mennyire vagy kompetens abban, hogy megítéld, ki alkalmas a zsűrizésre?!
    "attól még hogy vmit nem ért meg az ember (értsd:szájbarágós) nem feltétlen a szemlélendő tárgy hibája" - Valóban nem. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy szék alatt lévő mappát, ha telibevakuzva lefényképeznek, minden koncepció nélkül, akkor az utólag visszanézve, hogy nem kapott azonnal shiftdel-t. Ha a feleségem kezébe nyomom a gépet, elmondok neki néhány alap dolgot a kezelést és komponálást illetően, akkor bármikor hozza ezt a színvonalat, vélhetően még jobbat is, pedig soha nem járt a moméra.

Tényleg egyedül a 4. sorozatban érzem azt, hogy van vmi koncepció az egész mögött, vmit elmesél és átad.

(#76175) Bazsee71
    Ja, fb-on tényleg elférne, bár még ott is "erős" lenne ez a mezőny. :))

(#76176) TayRol
    Hirtelen én se vágtam mi van. :DDD Nem is tudtam, hogy mazsi arca recycled lett. :))

(#76178) ooooobi
    Én is direkt megnéztem a tavaly felhozatalt és ahogy mondod: ég és föld. Nem azért mert annyira tetszenek azok (ez már legyen az én hibám), hanem mert olyan gyenge a mostani.

Új hozzászólás Aktív témák