Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
"dokumentáció-riport" - Ez annak is nagyon gyenge, nem több egy point-n-shoot folyamatnál.
"ténylegesen a szakmai élvonalat próbálják erősíteni" - Eléggé a béka segge alatt lehet az a színvonal, amit ezek a sorozatok erősítenek.
"kompetensen ülhetnének abba zsűribe" - Ezek az emberek pedig úgy hajtanák el a most díjazottakat, ahogy eredetileg is kellett volna. Egyébként, te mennyire vagy kompetens abban, hogy megítéld, ki alkalmas a zsűrizésre?!
"attól még hogy vmit nem ért meg az ember (értsd:szájbarágós) nem feltétlen a szemlélendő tárgy hibája" - Valóban nem. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy szék alatt lévő mappát, ha telibevakuzva lefényképeznek, minden koncepció nélkül, akkor az utólag visszanézve, hogy nem kapott azonnal shiftdel-t. Ha a feleségem kezébe nyomom a gépet, elmondok neki néhány alap dolgot a kezelést és komponálást illetően, akkor bármikor hozza ezt a színvonalat, vélhetően még jobbat is, pedig soha nem járt a moméra.Tényleg egyedül a 4. sorozatban érzem azt, hogy van vmi koncepció az egész mögött, vmit elmesél és átad.
(#76175) Bazsee71
Ja, fb-on tényleg elférne, bár még ott is "erős" lenne ez a mezőny.
(#76176) TayRol
Hirtelen én se vágtam mi van.
Nem is tudtam, hogy mazsi arca recycled lett. 
(#76178) ooooobi
Én is direkt megnéztem a tavaly felhozatalt és ahogy mondod: ég és föld. Nem azért mert annyira tetszenek azok (ez már legyen az én hibám), hanem mert olyan gyenge a mostani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is tudtam, hogy mazsi arca recycled lett.