Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
sziasztok,
pana g6-om van, és ehhez szeretnék valami jó, fényerős obit (egyelőre kitobim van, 14-42). ez nagy valószínűség szerint fixet jelent (?). ebből is láthatjátok hogy nem nagyon értek hozzá, de remélem ez még nem jelenti azt hogy nem szerethetnék vagy nem válna javamra egy jó, fényerős obi
ha jól tudom olympusból van a 25mm f1,8 vagy 12mm f2, panából a 25mm f1.4, ilyesmiket olvasok a javasoltak között. van ezek között orbitális eltérés, vagy nagyjából nekem mindegy hogy melyiket választanám? inkább szélesebb, vagy inkább fényerősebb? ez gondolom szubjektív. ami talán fontosabb az a fényerő, mivel sokszor gyorsak a témáim. mennyire gond ha az obiban nincs stabilizátor? ilyen szempontból talán jobb lett volna olyan vázat vennem amiben van, és akkor nem aggasztana ez most.
köszi.
s
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha jól tudom olympusból van a 25mm f1,8 vagy 12mm f2, panából a 25mm f1.4, ilyesmiket olvasok a javasoltak között. van ezek között orbitális eltérés, vagy nagyjából nekem mindegy hogy melyiket választanám? inkább szélesebb, vagy inkább fényerősebb? ez gondolom szubjektív. ami talán fontosabb az a fényerő, mivel sokszor gyorsak a témáim. mennyire gond ha az obiban nincs stabilizátor? ilyen szempontból talán jobb lett volna olyan vázat vennem amiben van, és akkor nem aggasztana ez most.