Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Ijk #6546 üzenetére

    az fedman asztala. de a pontossága miatt igaza van. viszont az e-pl1 af-jét én aztán sosem magasztaltam, keresd ki légyszi, hogy hol mondtam ilyet... (a bevetés előtt egy héttel vettem)

    amúgy a pana sem megoldás, ha követő af-et akarsz, de tény, hogy alap feladatokra már korrekt és határozott, tehát az oly-féle problémák fontosabb felét orvosolja.

    ettől függetlenül, a nikon iszonyú sebessége, 600 megapixel/másodperc feldolgozója, 10-20-60 fps sorozata iszonyú jó dolog. annyira fel vagyok már b@szva, kénytelen vagyok leírni, hogy leszarom, hogy a sony iso hatmillión hány dxo pontot csinál. leszarom!! soha, egyetlen képem sem lett azért szar, mert túl zajos volt. soha. ezen kép még nem bukott el. lehet, hogy fekete-fehérbe landolt végül, de igazából még az sem feltétlenül (az inkább beégett részek miatt lehet kényszer). 12 mp-es fotók, könyörgöm, monitoron normál méretben nézve kutya baja a legszarabbaknak is!

    szóval mondhatja valaki, hogy oké, az af nem rossz, de majd lesz másnak is, bezzegviszont itt aztán akkor a szenzor, hogy behugyozik. nos, ha szűk dof-ra kell, igaza van. ha viszont a képminőség miatt mondja, akkor szerintem az a kevésbé fontos feature a kettő közül. klassz, jó dolog, én is irigylem, de igen-igen megválogatnám, hogy mit adok fel érte. és miután a nex-ekhez még az obikat is fel kell adni, nincs kérdés.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák