Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy óra, két rendszer
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
az fedman asztala. de a pontossága miatt igaza van. viszont az e-pl1 af-jét én aztán sosem magasztaltam, keresd ki légyszi, hogy hol mondtam ilyet... (a bevetés előtt egy héttel vettem)
amúgy a pana sem megoldás, ha követő af-et akarsz, de tény, hogy alap feladatokra már korrekt és határozott, tehát az oly-féle problémák fontosabb felét orvosolja.
ettől függetlenül, a nikon iszonyú sebessége, 600 megapixel/másodperc feldolgozója, 10-20-60 fps sorozata iszonyú jó dolog. annyira fel vagyok már b@szva, kénytelen vagyok leírni, hogy leszarom, hogy a sony iso hatmillión hány dxo pontot csinál. leszarom!! soha, egyetlen képem sem lett azért szar, mert túl zajos volt. soha. ezen kép még nem bukott el. lehet, hogy fekete-fehérbe landolt végül, de igazából még az sem feltétlenül (az inkább beégett részek miatt lehet kényszer). 12 mp-es fotók, könyörgöm, monitoron normál méretben nézve kutya baja a legszarabbaknak is!
szóval mondhatja valaki, hogy oké, az af nem rossz, de majd lesz másnak is, bezzegviszont itt aztán akkor a szenzor, hogy behugyozik. nos, ha szűk dof-ra kell, igaza van. ha viszont a képminőség miatt mondja, akkor szerintem az a kevésbé fontos feature a kettő közül. klassz, jó dolog, én is irigylem, de igen-igen megválogatnám, hogy mit adok fel érte. és miután a nex-ekhez még az obikat is fel kell adni, nincs kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest