- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
No ha nem nagyon OFF:
Megtörtént az állványvásár. A következményekhez hozzátartozik, hogy videóra vettem, én évente két napot használom a családi összkép elkészítéséhez, magammal sehová nem viszem, ha túrázni, bicajozni megyek (napi tíz lépés max amit megteszek, biciklim nincs

A választás egy fluid fejes Velbon, amit a szaturn leértékelt, úgy hogy 15 ezer forintot kellett leszurkolnom érte. Kleroo nevű - néha itt is megmutatkozó - emberlény ajánlotta valakinek a zindexen, mondván; olyan fluid fejjel rendelkezik, amellyel a jóval drágább társa a dv7000-es.
És lám igen, a Velbon kínálatának csúcsfeje van rajta, c600 néven elhíresült.
Első videóm beltérben megnyugtatott választásom tökéletességéről (kogn. dissz) a fluid fej szépen teszi a dolgát.
Megnéztem a felső osztályt is Manfrotto képében, látszik a jobb építési minőség, de az is megremeg, ha kihúzom teljesen, illetve csak gömbfejjel a háromszorosa árban, s akkor hol a videófej?ON:
Ebben a szaturnban a GF2 kit 99 ezer pezó (jól olvastátok) szerintem most a legjobb vétel az MFT fronton. Igaz, hogy az a 14-42 nem csúcsok csúcsa, de baromi gyors, érintőképernyős, tiszta fém, médijapán, no meg Vitalij most hekkeli a videó részt. Ennyiért melegen ajánlom legalább megnézni (kipróbálható, van benne delej) akik feljebb lépésen gondolkoznak. A jpegje persze csapnivaló, de ne akarjunk mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest