Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
a sz*r gyorsmenübe, kevesebb tárcsába igen, de képileg bármilyen hihetetlen is, elégedettebb vagyok mint az oly-val, az elején én bénáztam el és elhamarkodottan ítéltem... az egyetlen, aminek tényleg éreztem a hiányát múlt hétvégén, az pont a "gyenge" kéttengelyes stabi
szal szvsz nincs semmilyen gépnek gond a színeivel eddig amit használtam (canon, nikon, sony, oly, panasonic) addig, amíg raw-ban dolgozol... azonos szenzorral szerelt oly meg pana gépek közül nyilván mindíg az oly fog szebb képeket köpködni, de ez csak addig igaz sztem, amíg feldolgozatlan nyers fájlokról, vagy érintetlen jpeg-ről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Weblap készítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szal szvsz nincs semmilyen gépnek gond a színeivel eddig amit használtam (canon, nikon, sony, oly, panasonic) addig, amíg raw-ban dolgozol... azonos szenzorral szerelt oly meg pana gépek közül nyilván mindíg az oly fog szebb képeket köpködni, de ez csak addig igaz sztem, amíg feldolgozatlan nyers fájlokról, vagy érintetlen jpeg-ről beszélünk.