Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Jaja, én is így csináltam legutóbb, menet közben gyakorlatilag nem kellett cserélni semmit.
Ez kicsit off kérdés lesz, nem tud valaki olyan nyakpántot, amit a táskának a fogantyú részére fel tudok rakni fixre és mondjuk csatokkal oldható róla a fényképező. Hogy túrán ne a nyakon legyen a teher, hanem a táskán és azért gyorsan oldható legyen ha az kell. Meg valami olyasmi rögzítési megoldáson gondolkodom, mint a lowepro topload chest harness, csak külön tok nélkül. Ajándékba kellene egy sokat túrázó embernek. Valahogy úgy képzeltem, hogy a táska tetején lógna felül és ha szorosan rögzíteni kell a kamerát, akkor az állványmenetbe csavart másik csattal tudná rögzíteni, az meg mondjuk a táska derékhoz rögzített pántjához szorítaná.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest