- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
E-M1-ben sincs AA filter.
Amúgy kukkolom, de csak a felbontás miatt látom, hogy 16MP-ben azért mégiscsak kevesebbet lehet croppolni, de amekkorát én szoktam vagy kell, azt itt is meg lehet tenni ugyanúgy, mint a D800-on, erősebbet meg a 800-asnál is csak akkor lehet croppolni, ha az üveg, az expó, stb. és minden egyéb úgy összeáll, hogy az élesség megmarad. Egy 36MP-ből erősebb crop-hoz már oda kell figyelni, a "spontán crop"-ra (amikor nem tudod, hogy ebből crop-olni akarsz később, aztán mégis úgy döntesz..) bőven elég a 16MP is.Engem amúgy ez az üveg nyűgöz le. Annyira de annyira tetszik a bokeh-ja, ez egy mocskos kis hülye krémgép, atom kontraszt, borotva éles.. Aaaah megyek is ki lövök még minden fiszfaszt, míg be nem sötétedik

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bundle topik
- Parfüm topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy kukkolom, de csak a felbontás miatt látom, hogy 16MP-ben azért mégiscsak kevesebbet lehet croppolni, de amekkorát én szoktam vagy kell, azt itt is meg lehet tenni ugyanúgy, mint a D800-on, erősebbet meg a 800-asnál is csak akkor lehet croppolni, ha az üveg, az expó, stb. és minden egyéb úgy összeáll, hogy az élesség megmarad. Egy 36MP-ből erősebb crop-hoz már oda kell figyelni, a "spontán crop"-ra (amikor nem tudod, hogy ebből crop-olni akarsz később, aztán mégis úgy döntesz..) bőven elég a 16MP is.